Футбол: Визначились чвертьфіналісти Ліги дворового футболу 2013

0

Сім з восьми чвертьфіналістів Ліги дворового футболу «Чернівці OPEN 2013» (Ліга аматорів) вже відомі.

 

В 1/8 фіналу Ліги дворового футболу, яка відбувається за підтримки облцентру «Спорт для всіх», залишилось зіграти один матч: «Дністер» – «Прорив».

Найбільш напруженим в 1/8 фіналу поки що виявився двобій між «Лук’яна Тім» та «Люфтваффе» (команда фанів «Буковини»).

«Лук’яні тім» не вдалося продовжити низку успішних результатів. Незважаючи на досить пристойні результати, які демонструвала молода команда останнім часом, зокрема, вихід у наступний раунд Кубку з дворового футболу, “лук’янівці” все ж поступились більш «зірковому» складові футболістів «Люфтваффе», які на даному турнірі представляють уболівальників Буковини.

І хоча саме номінальні господарі і відкрили рахунок в матчі (після помилки захисників відзначився Івасюк), далі першим номером діяли саме хлопці у жовто-чорних футболках.

Гості сміливо пішли вперед, і незабаром біля воріт «Лук’яни» почали виникати моменти. Спочатку Грижук наважився на дальній удар. Він у нього вийшов точним, але несильним, тому голкіперу було не важко забрати м’яч у руки. Трохи пізніше з гострого кута пробив вже Чічкан – воротар знову був на місці. Найкращий момент для взяття воріт був у Гуцула, який після передачі Кукуняка в один дотик пробив з двадцяти  метрів – поперечина.

Те, що не вдавалось до перерви, почало виходити вже у другому таймі. На 72 хвилині Кукуняка збивають поблизу штрафного майданчика суперника, а Грижук холоднокровно,перекинувши стінку посилає мяч над поперечиною. Хоча до воріт і було близько тридцяти метрів звинувачувати голкіпера важко,оскільки удар Олега виявивя з розряду тих, “які не беруться”.

Слід зазначити,що Люфтваффе володіли значною територіальною перевагою,проте справа ніяк не доходила до вирішального удару. Все ж одна із багаточисленних атак завершилась голом,коли той самий Грижук взявши ініціативу на себе та обігравши кількох опонентів вирвався на оперативний простір і завдав “більярдного” удару у нижній правий від голкіпера кут

В результаті напруженої гри перемогу 2-1 і водночас вихід в ¼ фіналу плей-офф здобувають саме жовто-чорні фани.

 

Лук’яна тім – Люфтваффе 1-2 (Івасюк – Грижук – 2)

Склад «Люфтваффе»: Сокирчук (г), Драгула, Трипадуш (к/к), Остафійчук, Гамузінський, Кукуняк, Грижук, Гуцул, Чічкан, Лаврук, Ватаманюк.

BukoFalcons

 

1/8 фіналу

№1 «Роша Ю» проходить до чвертьфіналу напряму

12 «Вефіль» – 11 «Рест лайн» – 3:0

8 «Стріт» – 6 «Легіон» – 3:0

7 «Гравітон» – 13 «Нива» – 3:0

3 «Проспект» проходить до чвертьфіналу напряму

9 «Дністер» – 5 «Прорив» – 3:1

10 «Лук’яна Тім» – 4 «Люфтваффе» – 1:2

2 «Цецино» проходить до чвертьфіналу напряму

Координатори проекти – волонтери Андрій Андрєєв та Олександр Гоголь.

У чвертьфіналі зустрічаються:

Роша Ю – Вефіль

Стріт – Гравітон

Проспект – Прорив

Люфтваффе – Цецино

Leave A Reply

Your email address will not be published.