Фото: Ще один волейболіст «Будівельника» одружився у Чернівцях

0

У четвер, 5.09.13, у Чернівцях одружився екс-гравець волейбольного «Будівельника» Сергій Пришляк.

Його обранниця – садгірська красуня Наталія Піцула. Весілля відгуляли у ресторані «Роксолана».

Звісно, серед гостей були і колеги-волейболісти, у т.ч. інші колишні гравці чернівецького «Будівельника» – Ігор Меркушев (після чемпіонства в Румунії продовжить кар’єру в турецькому клубі), Олександр Скорейко (останнім часом виступає в Італії), Юрій Статник (чинний чемпіон України серед аматорів). До слова, наречена Наталія – двоюрідна сестра молодого волейболіста Андрія Пелиха, який мав запрошення до команд майстрів, але наразі грає на аматорському рівні.

Сам Сергій Пришляк найближчим часом має вирушити до Білорусі, де виступатиме у вищому дивізіоні.

Цікаво, що у Чернівцях знайшли свої «половинки» одразу декілька волейболістів «Будівельника» – зокрема, той же Ігор Меркушев, Валентин Бурковський, Дмитро Циркін… Тим більше шкода, що «Будівельник» зник з волейбольної карти України…

Приємно зазначити, що Сергій Пришляк, який у Чернівцях був одним з улюбленців публіки, не залишився від вітань і з боку вболівальників – його та наречену привітав знаний шанувальник волейболу Іван Єстенюк, який передав молодятам гарний букет і найкращі побажання.

Обласний центр «Спорт для всіх» також приєднується до всіх найкращих побажань. І ще раз дякує Сергію Пришляку за участь в окремих заходах центру, що підвищує їх престижність і підсилює пропагандистський ефект.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

5.09.13. Весілля Сергія Пришляка (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.