Фото: Буковинська миля 2013 (Photo: Bukovynian mile 2013)

3

У неділю, 29.09.13, у Чернівцях відбулися ІХ Міжнародні змагання «Буковинська миля» та І Чемпіонат України з бігу на 1 милю.

 

Елітним забігам передував масовий забіг серед всіх охочих на 2 милі, в якому взяли участь близько 700 учасників. Наймолодша учасниця – Глорія Польова, якій на час забігу виповнилося 23 дні і яка долала дистанцію в колясці з батьками Павлом і Діаною Польовими.

Четвертий переможний фініш Олександра Борисюка на "Буковинській милі". Фото: Ігор БІЛЕЦЬКИЙ
Четвертий переможний фініш Олександра Борисюка на “Буковинській милі”. Фото: Ігор БІЛЕЦЬКИЙ

Забіги серед жінок та чоловіків на 1 милю транслювалися в прямому ефірі на «Чернівці.ТВ» (chv.tv).

Серед учасників «Буковинської милі» були розіграні 3 велосипеди, палатки, футболки, м’ячі та інші призи для активного відпочинку.

У церемонії нагородження взяли участь чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв, народний депутат України Артем Семенюк, депутат Чернівецької міської ради Валерій Чинуш.

Серед почесних гостей змагань були, зокрема, зіркова буковинка Наталія Лупу, Чемпіонка Всесвітньої Універсіади на дистанції 400 м з/б Ганна Тітімець (9 місце на Олімпіаді, 4 місце на Чемпіонаті світу) та неодноразова чемпіонка України на середніх дистанціях, срібна призерка молодіжного Чемпіонату Європи Марія Шаталова.

Результати можна подивитися тут:

Співорганізатори змагань: СК «Гешко», Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», Чернівецьке міськспортуправління, Федерація легкої атлетики України, Чернівецька обласна федерація легкої атлетики, Чернівецьке обласне відділення НОК України.

Генеральний партнер – готель «Буковина». Патронат – секретар  Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, депутат міської ради Валерій Чинуш. За підтримки народного депутата України Артема Семенюка.

Медіа-партнери: «МБ», ТРК «Чернівці» (трансляція), ТРК «АСС», «Чернівці.ТВ» (онлайн-трансляція), ТВА, SportBuk.com (портал змагань), «Час».

Звукова та музична підтримка – DJ Fox.

Супровід церемонії нагородження – модельне агентство «Шоу-Тайм».

Фото: Ігор БІЛЕЦЬКИЙ, студія «Pixel», Центральна пл. (лауреат фотоконкурсу НОК України), Максим КОЗМЕНКО, Володимир МИХАЙЛОВ, Ольга МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Буковинська миля 2013 (SportBuk.com)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.