Фото: Сюрпризи у фіналі Ліги пляжного волейболу 2013 (відео)

2

Сюрпризним виявився фінал Ліги пляжного волейболу 2013 р., який гостював у комплексі «Троя» (с. Реваківці Кіцманського району).

Лідери сезону Юрій Гнат та Олександр Омаров (СК «Аматор»), які на попередньому етапі набрали майже

Атакує Юрій Гнат. Блокує Андрій Пелих
Атакує Юрій Гнат. Блокує Андрій Пелих

удвічі більше очок, ніж найближчі переслідувачі, вирішальний поєдинок розпочали з програної партії. Щоправда, поступилися вони не кому-небудь, а Андрію Пелиху та Дмитру Нагірному, які цього року вже обіграли раз головних фаворитів (на «Петрівському ярмарку»). Проте повторити ту сенсацію «Макрону» не вдалося – Гнат і Омаров зуміли переломити хід матчу і довести справу до переможного кінця. Хоча могло і не обійтися без тай-брейку, адже «добив» суперників СК «Аматор» лише «на більше-менше». Бронзовими призерами І Буковинської ліги пляжного волейболу стали Андрій Скорейко та Іван Васкан. У матчі за 3 місце вони здолали сімейний тандем Чиботару (батько Василь і син Андріан), який замінив у топ-четвірці «ТФ» (Євген Теслицький і Василь Франчук не змогли взяти участь у вирішальних двобоях, тож організатори вирішили допустити замість них дует Чиботару, який посів на попередньому етапі найвище місце серед команд, які мали можливість зіграти на цій стадії).

Серед дівчат незмінними лідерами сезону залишилися Тетяна Ротар та Крістіна Колісник («Педколедж»). Компанію їм серед призерів склали перша та друга команди обласної ДЮСШ.

Переможці та призери отримали медалі від облцентру «Спорт для всіх» та презенти від обласного відділення НОК України. Спеціальні призи для кращих гравців встановив знаний шанувальник волейболу Іван Єстенюк. Вони дістались Юрію Гнату, Олександру Омарову, Андрію Пелиху, Тетяні Ротар та Крістіні Колісник.

Презенти від обласного відділення НОК України вручили і представникам комплексу «Троя» – заступнику директора Юрію Тарновецькому та майстрові спорту СРСР з гірськолижного спорту Юрію Шубіну, які у цьому волейбольному проекті були активними волонтерами.

Ліга пляжного волейболу, нагадаємо, започаткована цього року обласним центром «Спорт для всіх» (за активної підтримки волейбольних активістів Івана Васкана та Олександра Федоряка).

***

Фінал

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (Увага! Фотогалерея буде доповнена!)

7.09.13. Ліга пляжного волейболу, фінал, “Троя” (SportBuk.com)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Фінальна частина (1 день)

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

31.08.13. Ліга пляжного волейболу, комплекс “Троя” (SportBuk.com)

***

Фінальна частина (перший етап)

«Макрон» (Андрій Пелих, Дмитро Нагірний) – «СВ» (Андрій Скорейко, Іван Васкан) – 2:1 (10:21, 21:13, 15:9)

«СВ» – «Асіськи» (Олександр Гайдеєк, Іван Тетеуца) – 2:1 (21:15, 18:21, 15:11)

«Асіськи» – «СВ» – 0:2 (13:21, 21:23)

 

«ТФ» (Євген Теслицький, Василь Франчук) – «Арсенал» (Ілля Рябой, Дмитро Тимовський) – 2:1 (21:16, 18:21, 15:6)

СК «Аматор» (Георгій Гнат, Олександр Омаров) – «ТФ» – 2:0 (21:11, 21:14)

СК «Аматор» – «Арсенал» – 2:0 (21:14, 21:15)

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.