Фото: «Проспект» – «Цецино» (Кубок з дворового футболу, 1/8 фіналу)

0

У повторному поєдинку 1/8 фіналу Кубку з дворового футболу 3.06.13 «Проспект» взяв переконливий реванш за виїзну поразку від «Цецино».

 

«Проспект» виступав майже тим же складом, яким в гостях зумів скоротити рахунок до мінімуму (2:3) після 0:3 по ходу зустрічі. А ось команда «Цецино» недорахувалась одразу декількох ключових гравців, що, звісно, позначилось на перебіг подій на стадіоні «Електронмаш».

До слова, футбол там був доволі «специфічним» через високу траву на полі (гравці «Проспекту» мають намір власними силами покосити газон).

Господарі поля з перших хвилин заволоділи ініціативою і регулярно створювали небезпечні моменти біля чужих воріт. Хоча у «Цецино» під час контрвипадів теж з’являлися нагоди для взяття воріт, хоча їх було, звісно, менше. Але з реалізацією у «проспектівців» справи були набагато «веселішими».

Господарі відкрили рахунок вже на 7-й хвилині. І цей рахунок вже був для них прохідним до чвертьфіналу. Хоча це була хитка перевага, яка залишала гостям надії на позитивний результат (нічия або мінімальна поразка при двох і більше забитих м’ячах). Проте свої гольові моменти вони не довели до логічного завершення. А «проспектівці» починаючи з 24-ої хвилини і до кінця тайму довели рахунок до розгромного (5:0). І не скинули атакувальні оберти й в другій 35-хвилинці. «Розмочив» рахунок Олег Добровольський, який, до речі, виступає у складі юнацької «Буковини» (1997 р.н.).

Кубкові «баталії», нагадаємо, відбуваються в рамках Ліги дворового футболу, яку підтримує обласний центр «Спорт для всіх».

«Проспект» – «Цецино» – 12:2

Голи: Едуард Савчук (7, 55), Михайло Слюсар (24, 60), Сергій Нижнік (27, 28, 34, 53, 70), Микола Геник (45), Валерій Рудой (58, 62) – Олег Добровольський (43, 54).

«Цецино»: Олександр Унгурян, Михайло Мунтян, Олександр Ревенджук, Роман Проданчук, Олег Добровольський, Ярослав Цуркан, Ілля Куліков, Дмитро Мержиєвський, Андрій Андрєєв – к/к.

«Проспект»: Сергій Котик, Валерій Рудой, Сергій Ніжнік, Денис Василов, Едуард Савчук, Андріан Герман, Степан Сотников – к/к, Борис Шова, Михайло Слюсар, Микола Геник, Микола Савчук, Василь Коржос.

Попередження: Андріан Герман (19), Михайло Слюсар (60), Валерій Рудой (60).

 

Фото: Ольга МАЗУРАШУ, Юрій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

3.06.13. Дворова ліга (Кубок). 1/8 фіналу. Проспект – Цецино (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.