Фото: «Цецино» – «Проспект» – 3:2 (Кубок з дворового футболу)

1

У першому матчі 1/8 фіналу Кубку з дворового футболу команда «Цецино» вдома вела в рахунку 3:0, але одержала все-таки скромну перемогу над «Проспектом».

 

Кубкові «баталії» відбуваються в рамках Ліги дворового футболу, яку підтримує обласний центр «Спорт для 130519-Dvorova-liga-Kubok-Tsetsyno-Prospekt-sportbuk.com (50)всіх».

У звітному поєдинку фаворитом вважався «Проспект», який не так давно переграв «Цецино» на цьому ж майданчику (по вул. Березівській) у Чемпіонаті Ліги дворового футболу. До того ж, як зазначив капітан «Цецино» Андрій Андрєєв (він же – один з ініціаторів Ліги дворового футболу), господарі поля зазнали кадрових втрат (декілька ключових гравців перейшли до інших команд) і змушені були оновити і омолодити склад. Проте новобранці, як кажуть, «каші не зіпсували». Більше того, спростовуючи всі прогнози, господарі майданчика зуміли за півтори тайми забити у ворота гостей три «сухі» м’ячі! І це при тому, що ще чимало гольових моментів не вдалося довести до логічного завершення.

Справедливості заради слід зазначити, що «Проспект» в атаці діяв не менш гостро. Але мав величезні проблеми із завершальними ударами, які приходилися частіше повз ворота. Одного разу господарів врятувала поперечина і ще в декількох епізодах відмінно на останньому рубежі діяв Олександр Унгурян.

І все ж під завісу зустрічі «проспектівців» прорвало на голи. Спершу за 6 в. до завершення другого тайму (грали по 35 хв.) Михайло Слюсар один м’яч відіграв. А на 4-ій доданій хвилині він же забив дуже важливий другий гол, який залишає «Проспекту» перед повторним матчем чудові шанси на вихід до чвертьфіналу. Хоча у додані хвилини, попри масовані атаки гостей, більше реальних шансів збільшити перевагу на контратаках було у гравців «Цецино», які марнували свої моменти, у т.ч. виходи сам на сам.

 

«Цецино» – «Проспект» – 3:2

Голи: Дмитро Мержієвський, 12, Михайло Мунтян, 35, Олег Добровольський, 53 – Михайло Слюсар, 64, 70+4.

«Цецино»: Олександр Унгурян, Дмитро Темчук, Олег Добровольський, Ярослав Цуркан, Віктор Скрипкарь, Григорій Серафінчан, Ілля Куліков, Дмиро Мержиєвський, Дмитро Черкез,Михайло Ментян, Андрій Андрєєв – к/к.

«Проспект»: Сергій Котик, Валерій Рудой, Вадим Волошенюк, Денис ВАсилов, Едуард Савчук, Андріан Герман, Степан Сотников – к/к, Ігор Горбатюк, Борис Шова, Михайло Слюсар.

Попередження: Олег Добровольський (43).

 

Увага! Ця фотогалерея буде доповнюватися!

Фото: Ольга МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

19.05.13. Ліга дворового футболу (Кубок). Цецино – Проспект (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.