Фото: «Матфак» відстояв «срібну» нічию на Меморіалі Максимчука

0

У перенесеному матчі заключного туру ветеранського турніру з міні-футболу пам’яті колишнього гравця «Буковини» Віктора Максимчука представники математичного факультету ЧНУ 25.04.13 зіграли унічию, яка має стати для них «срібною».

 

Матч «Матфак» – «Авангард-Даяна» 25.04.13 практично вирішував долю другого місця у старшій віковій групі (понад 45 років). До слова, з цієї боротьби дещо несподівано випала «Заставна», якій через підставного гравця (молодшого віку) зарахували декілька поразок у виграних матчах.

А «матфаківці» проявили бійцівські якості і зуміли відстояти нічийний результат, який, найімовірніше, принесе їм друге місце. Аде «Авангард-Даяна» у заключному матчі в суботу, 27.04.13, зіграє з достроковим переможцем у цій групі («ГріКо-Буковина»), який громить всіх підряд. Хоча, з іншого боку, невідомо, як лідери зіграють без турнірної мотивації…

Змагання відбуваються на майданчику з штучним покриттям студмістечка ЧНУ. Співорганізатори ініційованого Миколою Осадцем турніру є ФК «Університет», обласна та міська федерації футболу, обласний центр «Спорт для всіх».

Результати, турнірне становище і календар можна подивитися тут:

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

25.04.13. Меморіал В. Максимчука з міні-футболу. Матфак – Даяна (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.