Федерацію легкої атлетики Буковини очолив Олексій Коломієць

3

Звітно-виборча конференція обласної федерації легкої атлетики відбулася у п’ятницю, 23.11.12, у приміщенні обласної федерації футболу.

 

На конференції були представлені лише декілька районів та обласний центр. Частково це пояснюється тим, що офіційних осередків у районах та містах обласного підпорядкування крайова федерація легкої атлетики наразі не має.

Спершу Микола Малярчук, який очолив обласну федерацію легкої атлетики у 2006 р., поінформував про звітно-виборчу конференцію Федерації легкої атлетики України, на якій, як відомо, замість Валерія Борзова новим президентом ФЛАУ обрали Ігоря Гоцула. Потім Микола Антонович прозвітував про свою роботу за звітний період. І розпочав з того, що планову конференцію у 2010 р. не провели. Загалом, п. Малярчук доволі критично оцінив роботу федерації, зазначивши, що і він сам, і інші активісти федерації могли би більше зробити для того, аби сприяти розвитку рідного виду спорту на Буковині. Проте не можна не зважати і на об’єктивні проблеми, на вирішення яких федерації складно впливати (це і низкі зарплати тренерів, що не сприяє притоку молодих фахівців, і жахливі умови для тренувань, що, відповідно, ускладнює залучення підростаючого покоління до занять легкої атлетикою, тощо).

За пропозицією Миколи Малярчука, новим головою обласної федерації легкої атлетики одностайним рішенням обрали члена виконкому Чернівецької міської ради, у минулому майстра спорту міжнародного класу з військового багатоборства Олексія Коломійця. Олексій Миколайович запропонував обрати заступником Миколу Малярчука, за що теж проголосувала більшість. Секретарем федерації, за пропозицією автора цих рядків, обрали майстра спорту, члена збірної України з легкої атлетики Олену Парнету, яка на громадських засадах веде сайт крайової «королеви спорту» (flab.cv.ua).

До президії увійшли чемпіон світу з бігу на 100 км Сергій Яненко, заступник керівника обласного спорту Богдан Вітовський, хотинчанин Іван Павлюк, Вадим Романюк з Кіцманщини, Ірина Ячнюк (ЧНУ), Анатолій Парнета та Валерій Кожокар. До ревізійної комісії увійшли майстер спорту, неодноразовий чемпіон України Ігор Сурла, майстер спорту Ольга Бибик та тренер ДЮСШ «Буревісник» облспортуправління Михайло Арсенюк.

Які першочергові кроки на посаді голови обласної федерації легкої атлетики планує зробити Олексій Коломієць ви зможете дізнатися найближчим часом з інтерв’ю з новообраним керманичем.

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

23.11.12. Олексій Коломієць – новий голова Федерації легкої атлетики Буковини (SportBuk.com)

***

Олексій Коломієць приймає вітання від колишнього голови федерації Миколи Малярчука
3 Comments
  1. labovskyy says

    interesno,pro kakuyu robotu ot4italsa malyar4uk?pro to 4to on ni4ego ne delal?ya ne mogu ponyat6 kak on ewyo ostalsa zamom!?

    1. Ну, не зовсім же нічого не робив…:) Просто і можливості і голови федерації обмежені. Але він сам визнав свою роботу не дуже успішною і погодився, що треба змінити голову. Це теж важливо. А кого заступником було обирати? Якби була якась краща кандидатура, думаю, Малярчук теж підтримав би;)

  2. labovskyy says

    malyar4uk malo togo 4to ni4ego ne delal,on ewyo i miwal lyudyam robotat6!

Leave A Reply

Your email address will not be published.