Фото (футбол): «Дністер» і «Бояни» пробилися до фіналу Ліги чемпіонів Буковини

0

Драматичними виявилися повторні півфінальні поєдинки прем’єрної Ліги чемпіонів Чернівецької області з футболу, які відбулися у четвер, 22.11.12.

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (ВСІ фото будуть доступні для перегляду пізніше).

22.11.12. Ліга чемпіонів Буковини з футболу. Вовчинець – Дорошівці (SportBuk.com)

***

Центральним вважався поєдинок у Старому Вовчинці Глибоцького району, де місцевий «Вовчинець» приймав у недалекому минулому чемпіона області «Дністер» (Дорошівці, Заставнівський район). Цікаво, що у складі обох команд є представники чинного чемпіона області і володаря Суперкубку області ФК «Глибока». Більше таких гравців у складі «Вовчинця». Натомість за «Дністер» грає низка екс-гравців «Буковини» та інших команд майстрів. Одне слово, матч обіцяв бути дуже цікавим і напруженим.

Звісно, господарі поля більше були націлені на атаку, адже їм треба було відіграти для початку пропущений в гостях м’яч. І чемпіонам Глибоччини вдалося вийти вперед під завісу першого тайму, тобто забили фактично «гол у роздягальню», що, зазвичай, доволі негативно впливає на психологічний стан суперників.

Після перерви глибочани продовжували атакувати. Але подвоїти перевагу ніяк не вдавалося. Зокрема, в одному з епізодів блискуче зіграв голкіпер «Дністра» Денис Купчанко. А в іншому, коли гравець «Вовчинця» добивав м’яча у порожні ворота, дивом свою команду врятував дорошівецький оборонець.

Між тим, контрвипади «Дністра» теж були дуже небезпечними. Так, після удару Михайла Рябого шкіряна куля влучила у стійку. Але відігратися гостям вдалося лише після «подарунку» від господарів. Захисник необачно віддав м’яча голкіперу, Віталій Василинчук цю невдалу передачу перехопив і вразив чужі ворота.

Пізніше ще один удар Михайла Рябого прийшовся у поперечину. Хоча ближчими до взяття воріт була все-таки місцева команда. Проте вирвати перемогу все-таки не вдалося. Хоча в загальний успіх ближче до фінального свистка гравці «Вовчинця», напевно, вірили все менше, адже для виходу до фіналу треба було забивати вже двічі.

Справжньої сенсацією завершився другий півфінал у Білій Кіцманського району, де чемпіон Чернівців «Форвард-Дрім-Тім», маючи в запасі виїзну перемогу 1:0, приймав ФК «Бояни» (Новоселицький район). Чемпіони новоселиччини примудрилися виграти 3:2 і, таким чином, у неділю, о 13:00, на стадіоні «Буковина» розіграють головний трофей Ліги чемпіонів з «Дністром» (Дорошівці).

22.11.12 (четвер), 13:00

«Форвард-Дрім-Тім» (Чернівці) – ФК «Бояни» (Новоселицький район) – 2:3 (0:1 Володимир Кифяк, 1:1 Ігор Мігалатюк, 1:2 Віталій Тома, 2:2 Мирослав Стецюк, 2:3 Олександр Руснак). Перший матч – 1:0.

ФК «Вовчинець» (Глибоцький район) – ФК «Дністер» (Дорошівці, Заставнівський район) – 1:1 (Василь Томащук, 40 – Віталій Василинчук, 67). Перший матч – 0:1.

Деталі – пізніше.

 

***

Автором першого голу у Старому вовчинці став Василь Томащук

Leave A Reply

Your email address will not be published.