Фото: Жіночий турнір з міні-футболу «Футбольна надія»

0

Волейболістка збірної області Кароліна Шибаковська стала однією з головних героїнь жіночого турніру з міні-футболу «Футбольна надія ЧТЕІ КНТЕУ», який відбувся 16.10.12 на майданчику з штучним покриттям СОУ «Буковина».

Міс турніру Анастасія Лебідь та Станіслав Ніколенко

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

16.10.12. Жіночий турнір з міні-футболу (SportBuk.com)

***

У змаганнях, організованих з ініціативи Ради студентського самоврядування фінансово-економічного факультету ЧТЕІ КНТЕУ (голова – Аліна Токар), за підтримки адміністрації інституту та обласного центру ФЗН «Спорт для всіх», взяли участь збірні чотирьох факультетів.

Головним суддею змагань був Олександр Крецький. А в церемонії нагородження взяв участь і керівник фізвиховання ЧТЕІ КНТЕУ – у минулому чемпіон СРСР серед юнаків з метання молоту Станіслав Ніколенко. Крім нагород, передбачених для всіх учасниць, Станіслав Вікторович вручив і презент від спортклубу «Гешко», встановлений для Міс турніру (Анастасія Лебідь).

Півфінал

Обліково-економічний факультет (ОЕФ) – Фінансово-економічний факультет (ФЕК) – 1:4 (Марія Фретеучан – Кароліна Шибаковська – 2, Роксана Кукоч – 2)

Факультет торговельного підприємства та міжнародної економіки (ФТПМЕ) – Факультет менеджменту, туризму та ресторанного господарства (ФМТРГ) – 0:0 (пен. – 1:2)

 

Матч за 3 місце

ОЕФ – ФТПМЕ – 0:0 (пен. – 2:1)

Фінал

ФЕФ – ФМТРГ – 2:0 (Роксолана Кукоч, Кароліна Шибаковська)

 

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.