Відео: Перемога чернівчан на Кубку семи самураїв з карате в Молдові

0

Кубок семи самураїв з карате, який було розіграно в командному куміте на однойменних змаганнях за правилами WKF в Кишиневі (Молдова), дістався представникам чернівецького спортклубу «Лідер». Причому у фіналі чернівчани зійшлися… зі своєю другою командою.

 

Цікаво, що у першому колі майбутні володарі найпрестижнішого трофею здолали земляків з об’єднаної команди Чернівців («УФК (Українська федерація карате) – Чернівці»). У півфіналі «Лідер-1» впевнено взяв гору над «Самураєм» (Молдова) – 38:19. А про фінал ви вже знаєте.

Командне куміте проводили не у звичному форматі 5х5, а 7х7, аби виправдати назву про сім самураїв. Плюс підсумки двобоїв підбивали за сумою набраних всіма учасниками очок у всіх семи поєдинках.

 

У загальнокомандному заліку «лідери», здобувши 12 перших, 11 других і 17 третіх місць, посіли друге місце. Командну пермогу, як ми вже повідомляли, відсвяткувала збірна чотирьох чернівецьких клубів, в активі якої на одне «срібло» більше.

Загалом, у турнірі взяли участь близько 250 учасників, які представляли 15 клубів з трьох країн (Молдова, Придністров’я, Україна).

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

120317-karate-Protocol final Seven Samurai Cup

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.