Карате: Буковинці перемогли командою на міжнародному турнірі у Кишиневі

1

Сорок нагород здобули збірна чотирьох чернівецьких клубів на міжнародному турнірі з карате (правила WKF) у столиці Молдови, що забезпечило представникам Буковини загальнокомандну перемогу.

 

На фото: переможець турніру у категорії куміте U-16 до 70 кг Вадим Придолоб (клуб "Максимум").

У звітних змаганнях у Кишиневі 17.03.12 у складі команди «УФК (Українська федерація карате) – Чернівці» виступали вихованці клубів карате «Максимум», «Дзаммай», «Тайсен» та «До-Сінтай». Загалом, у турнірі взяло участь близько 250 учасників, які представляли 20 команд з України, Молдови та Придністров’я.

На рахунку наших спортсменів – 12 золотих, 12 срібних та 16 бронзових нагород.

Вихованці клубу «Максимум» здобули 5 золотих медалей (тренер – Павло Шестаков), «Дзаммай» – 4 (Святослав Сідлярчук), «Тайсен» – 2 (Евген Мотовилін, Ірина Бабюк) та клуб «До-Сінтай» – 1 золото (Вадим Задорожний).

Зокрема, перші місця у різних вікових категоріях здобули найменші учасники – Влад Баласинович та Ігор Столока, дівчата – Альона Савчук (дві золоті нагороди), Олена Прокопець та Крістіна Борча.

Також золотими медалями відзначились у категорії U-12 Богдан Гнатів та Кирило Гусельніков, U-14 – Тадей Угрин, Денис Капак, Олександр Каба, та  серед кадетів Вадим Придолоб.

Даний турнір інструктори обласної федерації карате розглядають, як підготовчим до міжнародного турніру «Чернівці Open», що відбудеться у квітні та «Київ Open», який пройде в кінці травня.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.