Футбол: Вадим Заяць і Олег Федорчук після матчу «Нива» (Вінниця) – «Буковина»

0

Гру своїх підопічних у матчі «Нива» (Вінниця) – «Буковина» – 1:1 (26.03.11) прокоментували наставники обох команд Олег Федорчук та Вадим Заяць.

Олег Федорчук (головний тренер «Ниви»):

Думаю, що гра сподобалася вболівальникам. На жаль, як і у матчі з «Динамо-2» мої підопічні пропустили після розіграшу стандарту. У першому таймі ми могли забити кілька голів і забути про цю гру. На жаль, нам цього не вдалося. «Буковина» – команда, де виступають досвідчені гравці. Тому наші суперники зуміли у перерві внести корективи у свою гру.

Чесно кажучи, ми робимо команду з прицілом на наступний сезон. Хоча ми прагнемо і цього сезону виступити якнайкраще. У наступному матчі з ПФК «Олександрія» ми намагатимемося виграти. Тим більше, що нам виплачують преміальні лише за перемогу.

Вадим Заяць (головний тренер «Буковини»):

У першій половині ми зіграли жахливо. Хочу також відзначити колосальну самовіддачу гравців вінницької «Ниви».

На жаль, деякі наші футболісти зіграли не так, як від них вимагалося. Враховуючи перебіг подій у першому таймі, скажу, що нічия це не найгірший результат для нас. Хоча я ще раз наголошую: у кожній зустрічі чернівецька команда грає на перемогу. Скажу також, що «Буковина» грала з  боєздатним  колективом , який тренує, на мій погляд, один із кращих фахівців українського футболу Олег Федорчук. Він досвідчений тренер, у якому є чому повчитися.

Щодо завдань на сезон, минулий рік ми завершили на 8 місці. Зараз нам хочеться піднятися вище. Нещодавно керівний склад нашого клубу поповнили нові люди. У «Буковині» є стабільність.  А це для команди першої ліги має важливе значення.

(за даними fcbukovyna.com)

***

Олег Федорчук і Вадим Заяць на прес-конференції після переможного для чернівчан (1:0) матчу у Чернівцях. Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.