Фото: Нагородження переможців та призерів бізнес-ліги

0

Переможців та призерів турніру з міні-футболу серед комерційних структур Чернівців нагородили 6.07.2010 у конференц-залі готелю «Буковина».

Головний трофей отримала команда «ГріКо», яка у «золотому» матчі здолала збірну «ВТБ – Укрсиббанк». Третє місце виборов «Епіцентр-К». Переможці та призери, крім командних нагород, отримали медалі.

Спеціальні призи були передбачені також для кращих в окремих номінаціях: «За волю до перемоги» – капітан команди «рошен» Сергій Ковтун, кращий воротар – Іван Андроник («ВТБ – Укрсиббанк»), кращий захисник – Василь Савчук («Епіцентр-К»), кращий форвард – Андрій Руснак («ВТБ – Укрсиббанк»), кращий гравець – Сергій Рибак («ГріКо»).

Нагороди вручили один з ініціаторів проведення змагань Олексій Довбиш, головний суддя Василь Фурман та Максим Бурбак – керівник Чернівецької територіальної організації політичної партії «Фронт змін», яка виступила партнером турніру.

Всім командам-учасницям дісталися також гарні презенти від граючого президента і капітана «ГріКо» Сергія Гринюка.

В основній частині змагань суперники набрали однакову кількість очок, але на першому місці завдяки кращій різниці м’ячів були «банкіри».

Фото: Георгій Мазурашу

no images were found


Максим Бурбак вручає головний трофей Сергію Гринюку "ГріКо"). Фото: Георгій Мазурашу
Максим Бурбак вручає головний трофей Сергію Гринюку "ГріКо"). Фото: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.