Міні-футбол: Турнір на «Машзаводі» виграв «Сайгон» (+ фото)

2

Міні-футбол: Турнір на «Машзаводі» виграв «Сайгон» (+ фото)

У фіналі турніру з міні-футболу, який відбувся на штучному майданчику ТОВ «Машзавод», охоронне агентство «Сайгон» здолало «Чернівцітеплокомуненерго» з рахунком 4:2. Третє місце вибороли представники радіо «Буковина».

Турнір, який організували керівники та профком ТОВ «Машзавод» на облаштованому торік на підприємстві сучасному майданчику з штучним покриттям, був присвячений Дню Конституції. У змаганнях взяли участь 10 команд, які на першому етапі у двох підгрупах виборювали по дві путівки до півфіналу. У групі А змагалися охоронне агентство «Сайгон», Молодіжний союз «Наша Україна», «Укртелеком», «Чернівціводоканал» та «Машзавод», а до групи Б потрапили «Чернівцітеплокомуненерго», радіо «Буковина», «Державне телебачення», газета «Версії» та «Чернівціобленерго».

Після півфінальних «баталій» у матчі за 3 місце зійшлися радіо «Буковина» і Молодіжний союз «Наша Україна». У впертій боротьбі  медійники здобули впевненну перемогу з рахунком 3:0.

У фінальній сутичці зустрілись переможці півфінальних матчів – охоронне агентство «Сайгон» та «Чернівцітеплокомуненерго». У цьому поєдинку обидві команди продемонстрували видовищну гру і неабияку волю до перемоги. Але влучнішими виявилися «потсріли» гравців «Сайгону», який і став переможцем.

Нагороди переможцям та призерам вручив директор ТОВ «Машзавод» Віктор Сідляр, який сам свого часу серйозно займався спортом і мав непогані успіхи у боксі.

Як зазначив Віктор Анатолійович, головне не хто виборов нагороди, а те, що всі учасники отримали задоволення від участі у змаганнях і заряд позитивної енергії. А щоби дістатися до п’єдесталу дісталися, однієї майстерності мало – треба ще й везіння мати.

Олександр Білоус

Фото: Георгій Мазурашу

Команда охоронного агентства "Сайгон"
Команда охоронного агентства "Сайгон"

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

***

no images were found

2 Comments
  1. Ілліч says

    Висловлюємо подяку від команди охоронного агенства **САЙГОН** керівництву МАШЗАВОДУ за відмінну організацію турніру!!!Змагання -СУПЕР!!!!!
    Окрема подяка Г.Г.Мазурашу за об’єктивне висвітлення подій що відбувалися на турнірі,та за професійний фоторепортаж!
    ДЯКУЄМО!!!

    1. Ілліч, дякую!!!
      Насправді тут лаври всі належать “Машзаводу” і призерам турніру:) А я пізно дійшов туди, інакше було б більше фоток:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.