heshko.com: Кращий спортсмен України обвінчався

0

Один з найбільш “касових” холостяків України Іван Гешко змінив сімейний статус. Чемпіон світу та Європи і кращий спортсмен України 2006 року обвінчався з красунею-блондинкою Олесею.

Обраницею титулованого бігуна стала землячка-буковинка. Спортом серйозно не займалася, хоча про ранішні пробіжки та інші фізкультурно-оздоровчі заняття знає не за розповідями. Має гарний голос та досвід виступів на аматорській сцені. Але робити кар’єру співачки наміру не має. Мріє створювати вдома знаному чоловіку гармонійну, затишну і теплу атмосферу, яка допомагатиме йому йти до нових спортивних вершин.

У спілкуванні з пресою Іван Гешко завжди обминав особисті теми. Хоча декілька разів зазначив, що може одружитися або після Олімпіади, або після того, як побудує будинок своєї мрії в Кіцмані. Спрацював “план №2” – нещодавно Іван переселився до нового будинку, який практично сам і спроектував.

Обвінчалися молодята у рідному для “Білої грози чорного континенту” селі Кліводині, що неподалік від Кіцманя. Подію так вдало “засекретили”, що її свідками стали лише найближчі родичі винуватців свята та декілька друзів Івана.

Григорій ПАСАТ, “МБ”
heshko.com (01/06/2007 18:23)
***

Leave A Reply

Your email address will not be published.