Карате: З Хорватії чернівчани привезли 2 медалі і збірників України (фото)

0

У рамках «Grand prix Croatia 2017» в Хорватії відбувся і другий етап відбору до збірної України з карате. У цих змаганнях була представлена і буковинська школа карате.

 

Як повідомив співкерівник і тренер СК «Лідер» Олександр Пікулін, за підсумками «Grand prix Croatia 2017» вихованець клубу Андрій Заплідний здобув право виступати у складі збірної України у віковій групі 14-15 років (категорія до 70 кг).

Про інші успіхи представників СК «Лідер» повідомив ще один спів керівник і тренер Андрій Лазоренко:

«Віктор Стефанюк та Костянтин Ліпковський стали бронзовими призерами «Grand prix Croatia 2017» у категорії 16-17 років (до 55 кг).
Загалом, турнір був дуже високого рівня і дуже багаточисельний! У кожній категорії було від 50 до 80 чоловік! Конкуренція дуже велика!!! Радує те, що кожен з наших 5-ти спортсменів провів не менше 3-х поєдинків! Вітаю всіх з нашою спільною перемогою! «Лідер» – the best!»

За результатами відбору, як підказав SportBuk.com наш знаний тренер Руслан Білоскурський («Тай-Сен»), право виступати у складі кадетсько-юніорської збірної на Чемпіонаті Євопи в Софії здобули 5 представників Чернівецької області (що є абсолютним рекордом для області):

Заплітний Андрій (кадети, – 70 кг, «Лідер»),

Мануїла Микола (кадети, +70 кг, «Тай-Сен»),

Матушевська Юлія (юніорки, -53 кг, «Тай-Сен»),

Ліпковський Костянтин (юніори, -55 кг, «Лідер»),

Вепрюк Михайло (юніори, +76 кг, «Тай-Сен»).

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

170114-karate-Croacia-Lider

***

Карате: Медальні виступи буковинців на молодіжному ЧУ-2016 (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.