ФК «Урожай» – переможець футзального Кубку Чернівців.

0
На паркеті чернівецького ФОК «Олімпія» відбулась фінальна зустріч Кубку Чернівців з футзалу сезону-2021.

У фіналі зійшлися «Чернівецький рятувальник» та «Урожай». Нагадаємо, що у півфіналі «Чернівецький рятувальник» просто «зніс» суперника зі свого шляху і здобув найгучнішу свою перемогу за всю історію – 9:1. А «Урожай»  у півфінальній грі у серії пенальті переміг чинного чемпіона Чернівців –  «Волоку». 
Початок першого тайму хоча і був наповнений моментами, але командам відверто не щастило. Тому гравці «Урожаю» вирішили змінити цю тенденцію і впродовж двох хвилин Денис Хандій та Максим Ілюк зробили рахунок 2:0 на користь своєї команди. В другому таймі «урожаївці» не зупинились і на 21 хвилині Максим Ілюк оформив дубль. Через 7 хвилин відзначився Олег Керчу і остаточно вбив інтригу в матчі. Гравці «Чернівецького рятувальника», як не старались, але зуміли відповісти лише одним голом від Олександра Баланецького.
«Урожай» переграє свого опонента з рахунком 4:1 та перемагає у відкриму Кубку Чернівців.

«Урожай» – «Чернівецький рятувальник» – 4:1

«Урожай»: Денис Купчанко, Василь Біблюк, Сергій Янчик, Юрій Головачук, Сергій Рибак, Денис Хандій, Ярослав Гаталяк, Андрій Савчук, Павло Гончар, Максим Ілюк, Олег Керчу.

«Чернівецький рятувальник»: Михайло Парменов, Сергій Урсуляк, Вадим Українець, Юрій Масікевич, Олександр Баланецький, Вадим Попович, Ілля Стрільчук, Роман Григоришен, Павло Головко, Юрій Гумен, Вадим Корсей, Олександр Айсюк.

Голи: Денис Хандій (17), Максим Ілюк (18,21), Олег Керчу (28) – Олександр Баланецький (34).

Leave A Reply

Your email address will not be published.