ВК «Буковинка-ЧНУ-ЧОДЮСШ»: дві гри – дві перемоги

0

У Чернівцях відбувся перший тур ХХХ Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд першої ліги. Змагання тривали три дні у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія».

Першого дня підопічні Івана Васкана святкували перемогу над колективом «Рись ДНЗ ВПУ – 34 – ДЮСШ». Матч завершився з рахунком 3:0 на користь буковинок.
Другого ігрового дня «Рись ДНЗ «ВПУ-34»-ДЮСШ» зустрілись з «Олімпія-ДЮСШ №2-Коледж фізичного виховання» з Івано-Франківська. Перемогу святкували дівчата із Прикарпаття – 3:2.
Офіційне відкриття третього ігрового дня відбулось за участі начальника управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Олександра Погодіна, який виступив з вітальним словом та подарував буковинкам комплект ігрового спорядження. 
 В останній грі першого туру зустрілись команди «Олімпія-ДЮСШ №2-Коледж фізичного виховання» та ВК «Буковинка-ЧНУ-ЧОДЮСШ». Матч завершився з рахунком 3:0 на користь чернівецьких волейболісток.
10-11 грудня у ФОК «Олімпія» відбудуться матчі другого туру чемпіонату України серед жіночих команд (перша ліга, група «А»). ВК «Буковинка-ЧНУ-ЧОДЮСШ» зустрінеться з командами НУЧК – ШВСМ (Чернігів) та СК «Балта – БПК» (Балта, Одеська область).

Календар матчів другого туру:

10 грудня

16:00. «Олімпія – ДЮСШ №2 – Коледж фіз. виховання» – СК «Балта – БПК»

19:00. ВК «Буковинка-ЧНУ-ЧОДЮСШ» – НУЧК – ШВСМ

11 грудня

10:30. НУЧК – ШВСМ – «Олімпія – ДЮСШ №2 – Коледж фіз. виховання»

13:30. СК «Балта – БПК» – ВК «Буковинка-ЧНУ-ЧОДЮСШ»

Leave A Reply

Your email address will not be published.