Сучасний атлетичний зал відкрито в селі Вашківці

0

17 листопада 2020 року відбулося урочисте відкриття атлетичного залу у селі Вашківці.

Приміщення колишньої шкільної котельні було реконструйовано в атлетичний зал за кошти місцевого бюджету Вашковецької сільської ради та державної цільової субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій.

Тепер кожен бажаючий житель громади, незалежно від віку, статі або місця проживання, має можливість прийти до атлетичного залу та покращити власне здоров’я у комфортних умовах. Спортивний заклад обладнано сучасною системою рекуперації повітря, до послуг відвідувачів – сучасне спортивне обладнання, атлетична станція, тренажери, душова кабіна.

Участь у заході взяли депутат Чернівецької обласної ради Тетяна Мартинюк, Вашковецький сільський голова Валерій Романенко, директор Вашковецької ЗОШ І-ІІІ ст. Оксана Вакарчук, голова благодійного фонду, меценат, приватний підприємець Сергій Галушко, керівник підрядної організації – директор ТзОВ «Сім Будінвест» Роман Мартинюк, а також почесний гість – голова товариства «Спорт для всіх», майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасник Олімпійських ігор у Лондоні, призер європейських та світових змагань Микола Лабовський.
Через карантинні обмеження, всі охочі не мали можливості взяти участь в урочистому відкриті, але відтепер двері закладу завжди відчинені для всіх бажаючих.

Фото приміщення до реконструкції:

Leave A Reply

Your email address will not be published.