«Епіцентр» – «Буковина»: чотири голи, але без переможця

0

18 листопада відбувся перенесений матч 10-го туру між «Епіцентром» і «Буковиною». Колектив з Дунаївців через хворобу гравців пропустив відразу кілька ігор, тому втратив лідерство і ділить 3-4 місця з «Карпатами» (Галич). В разі перемоги «Епіцентр» над чернівецьким колективом, команда повернулася б на перше місце. Тому мотивації не бракувало обом командам.

Перший гол на львівському стадіоні «СКІФ» був забитий у дебюті зустрічі. На першій хвилині зустрічі після пасу з глибини Палагнюк підійшов до штрафного майданчика та пробив у дев’ятку – 0:1. 

Свій момент мав і «Епіцентр», але Червонецький з близької відстані не влучив у ворота. А на 18 хвилині зустрічі підопічні Степана Маковійчука збільшили свою перевагу у рахункові. У власному штрафному майданчику Ничипоренко зачепив Рябого, який був перший на м’ячі. Пенальті бездоганно виконав Борис Орловський – 0:2.

Інтрига повернулась на початку  другого тайму. Номінальні господарі зуміли забити. Руслан Івашко завершив сумбурну атаку ударом у вільний кут – 1: 2. Трохи згодом, Р.Кузів увірвався в штрафний майданчик з лівого краю, головою попрямував в сторону м’яча і зустрівся з бутсою Орловського. Пенальті тепер у ворота чернівецької команди. Одинадцятиметровий удар виконував головний пенальтист «Епіцентру» Руслан Івашко, але Фіяло реагував по м’ячу, тому кинувся в праву від себе сторону і удар відбив. Цю помилку Руслан Івашко виправив на 71 хвилині. Кузів з правого флангу вирізав подачу, і Руслан Івашко головою в падінні пробив у дальній кут – 2: 2!

Ще один небезпечний момент відбувся наприкінці матчу, але після небезпечного удару головою віл Івашко Фіяло намертво зловив м’яч. Підсумкова нічия – «Буковина» залишилася на сьомій сходинці, а Епіцентр з 21 очком одноосібно залишається на третьому місці.

Епіцентр (Дунаївці) – Буковина (Чернівці) – 2:2

Голи: Івашко, 52, 71 – Палагнюк, 1, Орловський, 18 (пен.)

На 60-й хвилині Івашко (ЕД) не реалізував пенальті – воротар

Епіцентр (стартовий склад): Чорнобай, Плис, В.Бадло, Ничипоренко, Раца, Кривобедрий, Беженар Червонецький, Буй, Івашко, Барбоса. Запасні: Попович, В.Кузів, Р.Кузів, Процик, Сениця, Апанчук. Головний тренер: Ігор Бадло.

Буковина (стартовий склад): Фіяло, Раулюк, Матвієнко, Орловський, Сивка, Копитов, Столяр, Нагорний, А.Рябий, Страшкевич, Палангнюк. Запасні: Чернятинський, Мануїла, Гакман, Боровець, Мосиюк, Д.Рябий, Квасниця, Сахнюк. Головний тренер: Степан Маковійчук.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.