«Буковина» переграла львівські «Карпати»

0

Вперше з 1996 року перша клубна команда львівських «Карпат» зустрічалася з «Буковиною». Станом на 11-й тур «Буковина» знаходилась на 8-му місці з 8 очками. Що правда чернівецький колектив підійшов до гри не в оптимальних кондиціях. Три матчі поспіль чернівецька команда не могла здобути перемогу (дві нічиї та одна поразка).

З самого початку «Карпати» проводили швидкі атаки з акцентом на фланги, але нападникам львівської команди ніяк не вдавалось замкнути ці численні простріли та подачі. «Буковина» відповідала своїми швидкими випадами за рахунок розрізних передач з глибини. Тиск з боку чернівецької команди дав свій результат. На 35 хвилині кутовий від Максима Боровця вдало замкнув Василь Палагнюк – 0:1.

На початку другого тайму чернівецька команда виконала, ще один результативний кутовий. Цього разу ворота львів’ян вразив капітан чернівецької команди Борис Орловський. Два стандарти – і два голи! 

Гра в другій частині матчу була рівна: на побачення з воротарем ледь не вибіг Палагнюк, якого зупинив захисник Слива. У господарів Раделицький в одній з атак влучив у поперечину. Але багаточислених моментів, не вистачило для того, щоб львів’яни змогли відіграти хоча б один м’яч. Остаточну крапку в зустрічі поклав Василь Палагнюк, який після передачі Рябого в дотик відправив м’яч у ворота – 0:3.

Набравши 11 очок, «Буковина» вийшла на чисте сьоме місце, випередивши Рубікон.

Карпати (Львів) – Буковина (Чернівці) – 0:3

П’ятниця, 13 листопада 2020 року, 14:30. Львів, стадіон «Україна».

Голи: Палагнюк, 35, 86, Орловський, 47

Карпати (стартовий склад): Сасс, Мудрик, Калинчук, Слива, Береза, Панчишин, Степанчук, Гудзінський, Сущак, Стень, Раделицький. Запасні: Горох, Даніловський, Лісовик, Шостак, Іванюк, Слічний.

Головний тренер: Любомир Вовчук.

Буковина (стартовий склад): Фіяло, Нагорний, Орловський, Матвєєнко, Мосіюк, Раулюк, Боровець, Столяр, Страшкевич, А.Рябий, Палагнюк. Запасні: Чернятинський, Мануіла, Квасниця, Д.Рябий, Сахнюк.

Головний тренер: Степан Маковійчук.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.