«Буковина» не може виграти третій матч поспіль

0

У п’ятницю, 23 жовтня, у Другій лізі відбулася низка матчів восьмого туру. Чернівецька «Буковина» грала у Бурштині з командою «Карпати Галич».

Кожна з команд мала в цьому матчі зіграти якнайкраще, бо ціною поєдинку міг бути рішучий ривок у турнірній таблиці. Чернівчани, знали про небезпеку стартових хвилин і докладали багато зусиль, щоб не отримати «швидкий гол». Але невдалу перепасовку Ігоря Фіяла та Володимира Столяра брутально перервав Назар Вербний, а скористався плодами його своєчасного перехоплення Андрій Бей, який закрутив «шкіряного» у дальню дев’ятку – 1:0.

Через десять хвилин господарів знову скористали невдалою грою оборони Буковини. Вербний відпасував на Козака, і Богдан сильним ударом з правої ноги влучив у правий нижній кут – 2:0.Трішки згодом в жорсткому стику травмувався досвідчений півзахисник чернівецького колективу – Максим Боровець, тому Степану Маковійчуку довелося проводити заміну до перерви. І заміна зіграла. Досвідчений Тарас Сивка скоротив відставання в рахунку. Подачу Сахнюка з правого краю він замкнув ударом головою в падінні – 2:1.

На другий тайм буковинці вийшли з надією відігратись, але швидку атаку господарів вдало завершив Андрій Бей, який з лівої ноги влучив в дальню дев’ятку – 3:1. В цілому до кінця матчу перевага Карпат вже не ставилося під сумнів.

Карпати (Галич) – Буковина (Чернівці) – 3:1
Голи: Бей, 15, 63, Б. Козак, 26 – Сивка, 45+3

Буковина (стартовий склад): Фіяло, Гакман, Матвєєнко, Столяр, Раулюк, Орловський, Копитов, Боровець, Страшкевич, О.Рябий, Сахнюк.

Запасні: Чернятинський, Мануїла, Квасниця, Мосіюк, Д.Рябий, Сивка.

Головний тренер: Степан Маковійчук.

Карпати (стартовий склад): Вульчин, Сич, Матушевський, Марушка, Лях, Вербний, Б.Козак, Лебідь, Бей, Мердєєв, Верещак.

Запасні: Бендер, Кримінський, Антошик, Садоха, Танчин, Сєдов, Томін.

Головний тренер: Роман Гнатів.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.