Чернівецькі борчині вдало виступили на Kyiv Open Cup 2020

0

3 16 по 18 жовтня у Києві відбувся  міжнародний турнір Kyiv Open Cup 2020. Змагання відбувались в закритому режимі, але шанувальники боротьби мали змогу стежити за сутичками онлайн.

На урочисту церемонію відкриття завітав Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт. Міністр привітав всіх учасників та відзначив великий вклад Асоціації вільної боротьби у проведенні спортивного свята : “Незважаючи на складні часи нам потрібно проводити змагання, потрібно тренуватись і готуватись до Олімпійських Ігор. ”

І вкотре свій високий клас підтвердили вихованки Чернівецької обласної ДЮСШ – Богдана Ящук, Марія та Соломія Винник. Підопічні тренера-викладача Сергія Одинака привезли дві срібні та одну бронзову нагороди.

Соломія Винник виступала у ваговій категорії до 57 кг. Наша спортсменка впевнено йшла до фіналу, у півфіналі перемогла багаторазову призерку Європи, борчиню з Азербайджану, однак у фіналі поступилась призерці чемпіонату світу та посіла ІІ місце. Богдана Ящук продемонстрував гідну боротьбу, посіла ІІ місце у ваговій категорії до 50 кг. Марія Винник (вагова категорія 50 кг.) отримала ряд впевнених перемог, але у напруженій сутичці поступилась чемпіонці Європи та в підсумку посіла ІІІ місце .

Вітаємо спортсменок та бажаємо, ще більше яскравих перемог!

Leave A Reply

Your email address will not be published.