ФК «Глибока» – переможець Кубку Чернівецької області – 2020.

0

14 жовтня у Вижниці відбулась фінальна зустріч футбольного Кубку Чернівецької області. У фіналі зустрілися УСК «Довбуш» і ФК «Глибока». Шлях до фіналу в обох колективів був різний: глибочани у півфіналі Кубку у двох нелегких матчах здолали ФК «Чагор», а от суперник «Довбушу» на домашню гру після гостьової поразки 0:4 не вийшов, і, таким чином, «Довбуш» одразу відправився у фінал.

На 21 хвилині чернівецький колектив відкрив рахунок. Гол на свій рахунок записав Артем Меркушов. Глибочани мали шанс зрівняти рахунок, ще у першому таймі, але вразили ворота «Довбушу» аж на 79 хвилині. Рахунок зрівняв Максим Соломян. В основний час жодна з команд більше відзначитися не змогла і доля фіналу перейшла у додатковий час. Героєм матчу став Тарас Анжієвський, який за 7 хвилин до кінця другої додаткової п’ятнадцятихвилинки забив другий м’яч «Глибоки» у грі та приніс перемогу своїй команді у фіналі Кубку області-2020.

Таким чином, ФК «Глибока» вперше у своїй історії здобув Кубок Чернівецької області.

УСК «Довбуш» – ФК «Глибока» – 1:2

14 жовтня. Вижниця. Стадіон «Черемош».

УСК «Довбуш»: Андрій Мельничук, Дмитро Бобик, Ілля Стрільчук, Микола Геник, Дмитро Постолакій, Антон Батрак, Віталій Давидюк (к/к), Андрій Шишигін, Андрій Гордей, Олександр Жумига, Артем Меркушов, Юрій Генцар, Дмитро Дутка, Роман Мельник, Вадим Бута, Александру-Васілє Мунтян, Валентин Рудич. Головний тренер – Віталій Куниця.

ФК «Глибока»: Степан Кушнір, Денис Петрусяк, Василь Нікифоряк, Микола Фрунчак, Іван Молофій, Олексій Бакалярик, Олександр Завершенюк, Андрій Мотовилець (к/к), Геннадій Куляк, Олександр Тодорович, Тарас Анжієвський, Олександр Стрельчук, Максим Мишковський, Максим Соломян, Богдан Соломян, Юрій Соломян, Андрій Букатар. Тренер – Григорій Токар.

Голи: Артем Меркушов (21) – Максим Соломян (79), Тарас Анжієвський (113).

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.