Буковинець став срібним призером BANDA OPEN GAMES 2020

0

З 28 по 30 серпня найсильніші атлети України та країн ближнього зарубіжжя зібралися у столиці для того аби позмагатися за звання найпідготовленішої людини України. BANDA OPEN GAMES 2020 – це вже шостий наймасштабніший міжнародний турнір з кросфіту в Україні, що організовує мережа клубів CrossFit Banda. Його також називають неофіційним чемпіонатом України з кросфіту.

Змагання пройшли у два етапи. Після реєстрації учасників організатори турніру провели онлайн-відбір, в ході якого судді відібрали кращих. Найсильніші атлети продовжили свої змагання в Києві – протягом трьох днів після певних змагальних комплексів визначилися переможці своїх категорій.

На змаганнях були представлені 7 категорій учасників: TEENS, SCALED, RX, ELITE та MASTERS 35-39 MASTERS 40-44 MASTERS 45+

Боротись за чемпіонство до столиці поїхав, наш буковинський спортсмен – Миндреску Дмитро. Як розповідає атлет, до змагань готувався вже давно, підготовка до цього турніру розпочалась ще взимку. Тренувальний процес Дмитро поєднує з роботою тренера в “Leader Sport Family“, де спортсмен не тільки тренується, а і тренує дітей та підлітків. Змагання були дуже емоційні та напружені. Запекла боротьба почалась вже з першого комплексу вправ і тривала до останньої секунди змагань, проте представник СК “Лідер” вперто йшов до своєї мети. В цьому році Дмитру здобув срібну нагороду в категорії ELITE (професіонали).

Про цікаві моменти, тренерську діяльність та подальші плани в інтерв’ю:

Leave A Reply

Your email address will not be published.