#OlympicLab про рівні можливості чоловіків та жінок у спорті для студентства Чернівців

0

У стінах Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича на спортивній базі факультету фізичної культури та здоров’я людини з дотриманням усіх протиепідемічних заходів було проведено Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету України та Coca-Cola Foundation – #OlympicLab за модулем «Гендерна рівність в спорті».

Організатором даного заходу виступило відділення Національного олімпійського комітету України у Чернівецькій області.

Відповідальний секретар відділення Ярослав Галан, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент розказав про політику Міжнародного олімпійського комітету щодо дотримання гендерної рівності у спорті для студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Дані студенти входять до жіночої волейбольної команди, яка представлена на чемпіонаті України І ліга. Тренером команди є кандидат педагогічних наук, доцент, голова федерації з волейболу в Чернівецькій області Іван Васкан.

Також до заходу долучилась волонтер відділення, кандидат педагогічних наук, доцент Марина Кожокар, яка окреслила проблеми гендерної рівності у спорті.

Захід був проведений за підтримки доктора педагогічних наук, професора, заслуженого працівника фізичної культури і спорту Юрія Мосейчука.

Всі учасники заходу отримали пам’ятні сувеніри та подарунки від регіонального відділення НОК України у Чернівецькій області.

Leave A Reply

Your email address will not be published.