На Буковині вдарили тріатлоном по COVID-19 (фото, відео)

0

«36,6 vs Covid19» – під таким гаслом на базі туркомплексу «Аква-Плюс» (с. Кам‘яна, Стородинецький р-н) провели відкрите тренування з тріатлону. Про цей цікавий захід SportBuk.com розповів один з органіщаторів і учасників Олег Писаренко, який відомий як тренер-ентузіаст з плавання, бізнесмен, організатор змагань з більярду та активний пропагандист здорового способу життя.

Вперше на Буковині, можна сказати, спонтанно пройшло самоорганізоване тренування з олімпійського виду спорту – тріатлону. Правда, не на олімпійських дистанціях.

Бажаючих було більше, але не у всіх вийшло долучитись.

На першому етапі ми плавали. Команду розбили на дві групи: хто вважав, що може, поплили 1км, решта – 600 м.
1 км проплили Юрій Суховерський (відомий плавець і «морж»), Олег Писаренко (власник більярдного клуба ViSiM), Тарас Цилья, Василь Гвоздєв, Євген Микитинский, Іван Воєвідко (який зранку для розминки проплив в басейні 3 км!), Яків Філіпов (відомий своїми надмарофонськими «подвигами», на останніх змаганнях на 100 км під номером 88 зайняв 8 місце).
Всю дистанцію вів всіх за собою Юрій Суховерський.

На другому етапі їхали 30 км на велосипеді. Тут лідерами були Георгій Унгурян, Максим Вігільов, Дмитро Фролов, Богдан Мельничук (який, до речі, і відмінно подолав бігову дистанцію), Джамшит Салєхі і Ввсиль Гвоздев разом з Іваном Воєвідко, у якого посмішка не сходила протягом всієї дистанції)), і відмінний атлет Тарас Цилья.

Хочеться відмітити і сім‘ю Єршових, які так хотіли взяти участь, що дістали велосипеди за пару годин до старту. І тато Володя дуже ретельно слідкував і був рядом з сином Андрієм протягом всього тріатлону. Закінчили дистанцію одним кругом на Акві:)

І останній етап – біг 6 км. Тут прогнозовано виділявся Яків Філіпов, а також ВасильГвоздєв, Тарас Цилья, Джамшит Салєхі, Єршови і Богдан Мельничук, Дмитро Дущак (учасник Ironman 70.3 з результатом 5:36:46). Біг був рівний по всій дистанції. Учасники не змагались, а старались «кучкуватися».
Після фінішу всі були дуже задоволені і не стримували емоцій.

Перед змаганнями деякі хлопці зібрались в коло і молились, просив Бога щоби все пройшло без травм і за Божої допомоги. Так все і пройшло!

Результати атлетів зафіксовані споотивними гаджетами і синхроеізовано в спортивну соц. мережу Strava, де детально можна побачити результати.

Дякуємо за підтримку власнику туркомплексу «Аква-Плюс» Георгію Козьмі, який хоч і не долав дистанцію, але був від початку до кінця заходу.

Отож, старт покладено. Плануємо далі продовжувати, вивчаємо нові цікаві маршрути.

Популяризуємо здоровий спосіб життя.
Як кажуть, в здоровому тілі – здоровий дух! – резюмував Олег Писаренко.

Відео:

***

Фото:

 

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.