Успішний виступ буковинських каратистів у Хорватії

0

На вихідних (17-19.01) у Самоборі (Хорватія) відбувся міжнародний турнір з карате «Grand prix Croatia». У ньому взяли участь понад 1900 спортсменів із 211 клубів (22 країни). Буковинські каратисти повернулись додому з повним комплектом нагород.

Два представники СК «Лідер» здобули бронзові нагороди. Віктор Стефанюк здобув «бронзу» у ваговій категорії -60 кг, а Костянтин Ліпковський посів 3 місце у категорії -67 кг. Ці нагороди дають можливість “лідерцям” представляти Україну на чемпіонат Європи серед молоді, який відбудеться 7-9 лютого в Будапешті (Угорщина). Також, до складу молодіжної збірної потрапив Андрій Заплітний. Андрію не вдалось посісти призове місце в Хорватії, але за рахунок свого чудового виступу в попередньому етапі відбору, він також отримав місце в збірній.

Не відставали від своїх спортивних “колег” представники спортклубів «Maximum» та «Тай-Сен»:

    • Віра Фоглінська (куміте кадети, -54 кг) – спортклуб «Maximum» (1 місце);
    • Максим Зрибнєв (куміте юніори, -55 кг) – СК «Тай-Сен»(1 місце);
    • Юлія Русу (куміте кадети, +54 кг) – спортклуб «Maximum» (2 місце);
    • Олексій Гоцуляк (куміте юніори, -61 кг) – спортклуб «Maximum» (3 місце).

Приємно “здивували” і юні представники буковинського карате. Зокрема Едуард Кіріа здобув аж дві нагороди (“золото” та “бронзу”), а Дарія Булай виборола золоту медаль.

Спортивний портал Sportbuk.com вітає усіх спортсменів з успішним виступом на такому престижному турнірі та бажає успіхів вже в складі збірної нашої держави.

Leave A Reply

Your email address will not be published.