Кубок України: «Буковина» поступається “левам”

Бувають поразки, як перемоги. Характер "буковинців" та майстерність "левів"

0

«Битва двох аутсайдерів» – така вивіска залишала багато цікавих варіантів для цього матчу. Гості зі Львова, хоча і запевняли, що недооцінки не буде. Але все ж таки приїхали на чернівецький стадіон лише в день матчу. «Буковина», хоча і бореться за збереження прописки в Другій лізі, але зухвалості нашій команді не позичати.

Гості почали цікавіше. Вони грали більш гостро. І після подачі кутового Гакман «поклав» на газон Браткова, так що рефері був змушений вказати на «точку». Ренан пробив в правий від воротаря кут, і хоча Медведєв вгадав напрямок, але дістати м’яч так і не зміг – 0:1.

Після цього виявилось, що Буковина не «простий горішок». Через дві хвилини, після невдалого виносу Борзенко, відбувся точний удар метрів з 15-ти, тому голкіперу довелося виручати «левів». А перед перервою на штрафний пішов Полянський, якого завалили на газон в боротьбі. Рефері призначив пенальті вже вдруге в матчі! Виконувати пішов Мазяр Палагнюк. Бажаючи зловити воротаря на протиході, він трохи не розрахував і кіпер дістав м‘яч та перевів його вище воріт.

Після цього львів’янам стало «легше дихати». Враховуючи те, що в першому таймі у них було не дуже багато можливостей закріпити перевагу. Після перерви гості знов перехопили ініціативу. Щоб зрівняти рахунок, старалися і буковинці: запам’яталося небезпечне підключення Полянського. Але львів’яни вирішили «вбити» інтригу, тому під кінець гри закріпили свою перевагу. Ренан агресивно запресингував суперників, перехопивши перепасовку, вилетів на ударну позицію і красиво «поклав» м‘яч у сітку рикошетом від поперечки – 0: 2. Для “камбеку” «Буковині» не вистачило сил та часу.

Буковина (Чернівці) – ПФК Львів – 0: 2

Голи: Ренан, 17 (пен.), 79

Незабитий пенальті: Палагнюк, 45

Leave A Reply

Your email address will not be published.