Гешко здійснив давню мрію і отримав медаль з рук Кличка (відео, фото)

0

Титулований буковинський бігун Іван Гешко, який підтримує форму вже у ветеранському статусі, на других змаганнях поспіль примудрився вибороти друге місце в абсолютній номінації на дистанції 5 км по шосе – після столиці Італії (Race for the Cure) він відзначився і в Києві (Пробіг під каштанами).

У столиці України голова обласного відділення НОК України та профільної комісії обласної ради відзмагався не без пригод. До Києва Іван Гешко приїхав з Мелітополя (Запорізська обл.), де був в якості почесного гостя і віце-президента ФЛАУ на чемпіонаті України з бігу на 10000 м. Поїзд прибув о 9:15, а старт «Пробігу під каштанами» мали дати о 10:00. Тож аби встигнути, зірковий буковинський бігун ще в поїзді перевдягнувся у спортивну форму, речі залишив автору цих рядків і побіг в якості розминки до місця старту (Майдан Незалежності). Як виявилось пізніше, старт спортивному забігу на 5 км дали на 6 хв. раніше (із незрозумілих причин). Але Іван встиг і розім’ятися трішки, і на лінію старту підбігти, коли зненацька почув, що за 6 хв. до старту ведуча почала відраховувати відлік від 10-ти до одного перед стартовим пострілом. При цьому у минулому чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м (у приміщенні) примудрився на 5-кілометрівці фінішувати другим після діючого члена збірної України на середніх дистанціях Володимира Кица (з Київської обл.). 

Іван Тарасович зізнався, що давно мріяв взяти участь у «Пробігу під каштанами», який цього року, 26 травня 2019 р., проводився до Дня Києва у 27-й раз. Але під час кар’єри в елітному спорті графік тренувань і змагань, а потім інші поточні справи не дозволяли брати участь у цьому пробігу. А тут мало того, що здійснив мрію щодо участі, так ще й потрапив до призової трійки і отримав нагороду з рук зіркового мера Києва Віталія Кличка.

«Давно мріяв взяти на День Києва у спортивному заході «ПРОБІГ ПІД КАШТАНАМИ» (дистанція 5 км), який проходить в центрі столиці, цього року 27-й раз.
За тиждень до пробігу хотів заявитись, але виникла проблемка, тому що закінчились вільні слоти для заявки і неможливо було заявитись, тож дякую Юрію Кострицькому за допомогу в реєстрації.
Також мав побоювання, що можу не встигнути на старт, тому що потяг з Мелітополя прибув у 9:15 а старт в 10:0, і треба було ще стартовий номер забрати) відстань від вокзалу до Майдану Незалежності 3200 метрів, так показав навігатор, тож прийняв рішення робити розминку до місця старту??‍♂️. Через 15 хв був на місці старту) забрав стартовий номер і вперед!!!
Старт дали в 9.54:( ще -6хв для розминки).
Траса сподобалась) Погодка супер)
місце, час 14,54 (такий оголосили).
Приємно було приймати нагороду від міського голови столиці нашої країни – зіркового боксера Віталія Кличка.
Медальки до колекції.
Якщо все правильно плануєш, то все виходить.
Приєднуйтесь до оздоровчого руху!!!
» – написав після успіху на «Пробігу під каштанами» Іван Гешко на своїй сторінці у Facebook.

***

ВІДЕО:

***

***

***

Фото (для перегляду натиснути на фото):

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Чемпіонат України з бігу на 10000 м у Мелитополі (буковинець Орест Малованюк був там 6-м серед молоді).

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.