Футбол: Буковинські ветерани – у півфіналі Суперкубку України 2019

0

Успішно пройшли буковинські ветерани груповий етап нових національних змагань з футболу – мікс Суперкубок України 2019.

Чернівецька команда «Буковина-Ретро» грала груповий етап у м. Вишневе Київської області – там, де минулої осені буковинці виграли ветеранський чемпіонат України 45+.

Новий мікс Суперкубок України серед ветеранів проводиться у змішаній віковій групі: до заявки можна включати по 4 гравці 35-40, 40-45, 45-50 і 50+ (але 50+ може бути і більше). 

У групі «Буковина-Ретро», як повідомив SportBuk,com тренер-представник чернівчан Валерій Сарафінчан (колишній славний захисник «Буковини»), обіграла Білу Церкву 2:0 (забили Олександр Діденко і Роман Нестеренко) та Баришівку (також Київської області) 1:0 (Володимир Павлов). Біла Церква обіграла Баришівку 3:1.

Таким чином, буковинці вийшли з групи з першого місця.

В іншій групі – Маріуполь, Бердянськ, Нова Каховка і Миколаїв.

Півфінал відбудеться через 2 тижні там же, у Вишневому, і знову у групі за коловою системою. З чотирьох команд дві вийдуть до фіналу.

За команду «Буковина-Ретро» грав і Сергій Гамаль, який тепер є одним із тернерів «Буковини». З Вишневого він одразу поїхав на виїзний матч чернівчан проти ФК «Черкащина-Академія», який після 24 турів лідирував у нашій групі А ІІ ліги. Початок цього матчу 11.05.2019 р. о 15:00. Інформації про онлайн-трансляції цього матчу на сайті ПФЛ не було. Але сама трансляція була:

***

Буковинські ветерани виграли чемпіонат України 2018 р. 45+! (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.