Біг Миру 2019: презенти для всіх, нові призи і сюрпризи

0

Біг Миру 2019, який традиційно базується на Соборній площі у центрі Чернівців (12 травня), цього разу матиме деякі відмінності порівняно з попередніми роками.

Як вже зазначав один з головних організаторів заходу – заступник голови обласної федерації легкої атлетики, голова обласного відділення НОК України і профільної комісії обласної ради Іван Гешко, цього року вирішили провести Біг Миру без естафетних змагань та довших змагальних дистанцій, з якими виникали «нюанси» (зокрема, парклет, який стоїть на естафетній дистанції, призводив вже до травмування учасників). 

Отже Біг Миру 2019 – це лише масовий забіг на 2 милі (~3,2 км), в якому переможці не визначаються, тобто головне символічно подолати дистанцію (старт і фініш на Соборній площі, розворот на вул. Г. Майдану недобігаючи до вул. Щербанюка, екс-Чапаєва). 

Реєстрація на місці для участі у забігу – з 10:00 до 11:25.

Об 11:30 – колективна руханка (зарядка), з певними сюрпризами. Далі – Гімн України у виконанні зіркового гостя, Гімн заходу (виконує автор Микола Задора), офіційне відкриття, і о 12:00 – старт масового забігу.

Після традиційно всі учасники, які завершать дистанцію, отримають презенти на фініші і візбмуть участь у розіграші 3-х велосипедів, футболок-вишиванок та інших призів!

Новий партнер заходу – Чернівецький хлібокомбінат «Цар Хліб» – підготував «пряники-медалі» для маленьких учасників Бігу Миру. Крім цього, будуть ще сюрпризи від «Цар-хліба», про які дізнаєтесь на місці.

  • Співорганізатори змагань: Управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради, СК «Гешко»Чернівецьке обласне відділення НОК України, обласна федерація легкої атлетики, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації,  Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», міське управління освіти, відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОНУ, «SPORT for PEACE».
  • Генеральний партнер – готель «Буковина» (Валерій Чинуш).
  • Партнер – Асоціація готельєрів Чернівців (Андрій Брязкало).
  • Гарна підтримка – модельна агенція «ШоуТайм».
  • Фото-партнер – фотостудія «Dreamton» («Дрімтон», вул. Якоба фон Петровіча, 7, екс-Ломоносова), Сергій Ахременко, Анатолій Бойда, Ольга Мазурашу, Ярослав Галан…
  • Партнер – Чернівецький хлібокомбінат «Цар Хліб».
  • Благодійний партнер – Фонд «Я Майбутнє України»

***

***

***

***

Біг Миру 12.05.2019: реєстрація на «масовку»

***

Біг Миру 2018 (відео)

***

Біг Миру 2018 у фотографіях (+ результати)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.