Олімпійське лелеченя 2019: перші – сторожинчани, у волейболі – Селятин (відео)

0

Перемогу у буковинському фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» (24.04.19, ФОК «Олімпія») святкували представники Сторожинецького ліцею №1.

Приємно здивували, за словами зіркового керманича обласного відділення НОК України, школярі з Селятинської ОТГ Путильського району, яким не було рівних у волейболі. «Найшустрішими» були хлопці і дівчата з Шипинців Кіцманського району, які «в одні ворота» виграли естафетні змагання. Проте в комплексі кращими виявились сторожинчани, які записали до свого активу перемоги у двох з чотирьох видах програми.

команда презентація естафети волейбол вікторина місце
Сторожинецький
ліцей №2
1 2 4 1 1
Галичівський ЗЗСО
Селятинська ОТГ
3 4 1 3 2
Гімназія №4
Чернівці
7 5 3 3 7
Чорнівський НВК
Новоселицький р-н
2 7 5 1 4
Горбівська ЗОШ
Герцаївський р-н
5 3 6 3 6
ЗОШ №16
Чернівці
6 6 2 2 5
Шипинська ЗОШ
Кіцманський р-н
4 1 7 2 3

***

Переможці буковинського фіналу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» представлятимуть область у національному фіналі в таборі «Артек».

Співорганізатори дійства – обласне відділення НОК України (Іван Гешко), регіональне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ (Корнелій Жукотинський), за підтримки облмолодьспортуправління (Богдан Вітовський), міськспортуправління (Дмитро Макаренко), міського управління освіти (Володимир Цуркан), облцентру «Спорт для всіх» (SportBuk.com, Георгій Мазурашу).

Завдяки співпраці міськспортуправління, ФОК «Олімпія» (Геннадій Дзівідзінський), СК «Гешко» та SportBuk.com (за підтримки мережі магазинів «Mozzarella», Олександр Мікулеску), обласний фінал транслювався в онлайні:

***

Буковинський фінал «Олімпійське лелеченя 2018» – в онлайні (відео, фото)

***
Фото:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.