Весна у Чернівцях розпочалася Шостим вечором боксу “Джентльмени в ринзі”

0

Все цікавішим, насиченішим і яскравішим стає відоме в усій Україні боксерське шоу «Джентльмени в ринзі», головним організатором якого є тренер чернівецького боксерського клубу «Колізей-Машзавод» Олександр Погодін, а незмінним ринг-анонсером – Альберт-ДжУніор “А-3”. Минулої п’ятниці в розважальному комплексі Чернівців «Egoist Palace» відбувся вже шостий вечір «джентльменського боксу», який традиційно зібрав велику аудиторію шанувальників спорту і здорового образу життя.

Як і завжди, він подарував вдячним численним глядачам багато сюрпризів, але цього разу, однозначно, цих приємних сюрпризів було більше, аніж зазвичай. По-перше, сам шостий вечір боксу «Джентльмени в ринзі» стартував у перший день весни 2019 року – 1 березня, і це є дуже символічним, адже говорить про те, що цьогорічна весна на Буковині має бути цікавою та насиченою у спортивному плані. Як кажуть, як починаємо, так і продовжимо)))

По-друге, за кількістю поєдинків, що відбулися у програмі, шостий вечір «Джентльменів» став найбільшим, адже на ринг вийшло 12 пар, в тому числі й три пари не «джентльменського», а саме олімпійського боксу за участю вихованців БК «Колізей» та опонентів з інших регіонів України.

По-третє, більша частина учасників нашого боксерського шоу підготувала саме до цього вечора індивідуальні, театралізовані виходи, які, безперечно, стали важливою та яскравою родзинкою дійства і викликали у глядачів безліч позитивних емоцій.

Справжнім подарунком для шанувальників «джентльменського боксу» у перервах між двобоями стали виступи відомого чернівецького співака, фіналіста шоу «Голос країни-2018», члена команди Тіни Кароль Андрія Рибарчука і танцювальної команди «Кріс-Team» під керівництвом хореографа Христини Буренко, а особливого шарму 6-му вечору “Джентльменів у ринзі” придали чарівні дівчата Діана і Тетяна від Модельної агенції “T.A.B. Models” під керівництвом Тетяни Бойко.

Головним сюрпризом і найприємнішою несподіванкою для всіх став перший у трирічній історії «Джентльменів у ринзі» поєдинок між учасницями-жінками. Якщо чернівчанки поки що не наважуються вийти на ринг у якості «джентльменок», то дівчата з інших регіонів України вирішили випередити їх. У двобої під час шостого вечора «Джентльменів» зійшлися тернополянка Марія Павлишин і представниця хмельниччини Ольга Габруська. Перемогла в цій зустрічі «дружба», адже за суддівськими записками було зафіксовано бойову нічию, і обидві учасниці отримали від організаторів і ювелірної студії «Bulkovski jewelry» пам’ятні подарунки у вигляді срібних боксерських рукавичок.

Головний організатор “Джентльменів у ринзі”, тренер БК “Колізей-Машзавод” Олександр ПОГОДІН щиро дякує партнерам, які допомогли провести Шостий вечір “Джентльменів” 1 березня 2019 р., а це:

Будівельна компанія “Ромтісбуд” (Ромео Скрипа)

Шведсько-український медичний центр «Angelholm” (Ярослав Васильчишин)

Автомобільний сервіс МАК-АВТО (Іван маковей)

Медичний центр “Oxford medikal” (Тетяна Мацко)

Підрозділ швидкого реагування «Тигр» (Петро Данко)

Магазин взуття та аксесуарів LAVIT  (Світлана Мельник)

Мережа магазинів тканин “Lidia” (Лідія Клим)

Розважальний комплекс “Egoist Palace” (Ірина Громова)

ТОВ “Машзавод” (Віктор Сідляр)

Мережа магазинів спортивного харчування MGN (Євген Савіч)

Ювелірна студія “Bulkovskiy jewelry” (В`ячеcлав Бульковский)

Інформаційні партнери:

A-3 Boxing Media Production

Sportbuk.com

Телеканал ТРК Чернівці +радіо Блиск 106.6фм

Телеканал Чернівецький Промінь +Радіо Буковинська хвиля 100.0фм

Радио 10 103.2Фм

Інформаційний портал АСС

Кінотеатр Эфект 3D

Альберт Комарі, A-3 Boxing Media Production, спеціально для sportbuk.com

Відео та фото дивіться тут:

Leave A Reply

Your email address will not be published.