Футбол: «Буковинська надія» обіграла лідера І ліги! (відео, фото)

0

У заключному матчі І кола чемпіонату України з футболу серед жіночих команд І ліги «Буковинська надія» (Великий Кучурів, Сторожинецький район) у четвер, 1.11.2018 р. приймала на стадіоні «Буковина» лідерів з Івано-Франківська – «Станіславчанка-ДЮСШ №3».

До цього матчу франківчанки всі матчі виграли. І, зрозуміло, були фаворитками у поєдинку з дебютантками, які мали в активі одну перемогу. Але не так сталось, як гадалось. З перших хвилин буковинські футболісти, які тепер тренуються під керівництвом Віталія Луцишина, демонстрували супер «зарядженість» на боротьбу і з пів тайму «тримали суперниць на їхній половині поля». І якщо декілька перших хвилин це можна було сприйняти як якусь «аномалію»:), то чим далі, тим зрозуміліше ставало, що ми бачимо вже зовсім іншу «Буковинську надію» – готову не лише давати бій фаворитам, а й замахнутися на більше!

Тим не менше, гості першими відкрили рахунок, не без помилки оборони господарів. Проте ця прикрість не «вибила з колії» підопічних Віталія Луцишина. Вже через 4 хвилини гарна атака буковинок увінчалась взяттям воріт. А після перерви капітан «Буковинської надії» Регіна Іванеску спочатку вивела свою команду вперед, а потім і збільшила перевагу до двох м’ячів, що вже перетворило натяки на сенсацію на очікування несподіваної (для більшості, напевно) перемоги господарок. На 82 хв. Тетяна Барановська, оформивши дубль, скоротила рахунок до мінімуму. Але вже за 2 хв. Катерина Литвин забила четвертий гол, і це вже був «контрольний».

Феєрична перемога «Буковинської надії» – чудовий подарунок дівчатам за старання, новому тренеру за віру в них, і президенту клубу Василю Столярчуку (ресторан «Зарінок», Тисовець), який не просто підтримує цю команду, а вкладає в неї і душу.

Так тримати, дівчата!

Георгій МАЗУРАШУ
директор облцентру «Спорт для всіх», 
у 2005-08 рр. керівник обласного спорту

***

5 тур

01.11 «Буковинська Надія» – «Станіславчанка-ДЮСШ №3» – 4:2
Голи: Олександра Дашкевич (24), Регіна Іванеску (49, 58), Катерина Литвин (84) – Тетяна Барановська (20, 82)

Усі результати, турнірну таблицю та календар ігор можна подивитися тут:

***

Фото:

***

ВІДЕО:

***

Віталій Луцишин:

***

Футбол (І ліга, жінки) 2018/19: календар, результати

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.