І ліга (U-19): Сенсаційна розв’язка у матчі «Буковина» – «Динамо» (відео)

0

Неймовірною виявилась розв’язка у матчі юніорської першості України з футболу U-19 серед команд І ліги 31.10.2018 р. у Чернівцях, де лідер Групи 1 «Буковина» на стадіоні «Мальва» приймала «Динамо» (Львів).

Достатньо сказати, що за 17 хв. до завершення основного часу господарі поля вигравали 3:0! Здавалося, нічого не завадить їм довести справу до логічного завершення. Але… На 74 хв. львів’яни відіграли один м’яч. Наступний важливий момент – коли підопічні Віталія Куниці спіймали гостей на контратаці і, вискочивши фактично утрьох на голкіпера, забили четвертий м’яч, проте боковий арбітр Ірина Рачинська «засвітила» офсайт, і це викликало бурхливу реакцію у місцевих вболівальників (і не лише). Перегляд відеозапису (з центральної лінії) не дозволяє на всі 100 визначити, чи вірним було рішення рефері. А далі були супер вдалі для «динамівців» останні хвилини. На 90-й після розіграшу одного стандарту львів’яни скоротили рахунок до мінімуму, а на 3-й доданій (компенсованій) хвилині повторили те саме, але вже після подачі з іншого флангу, і рахунок став 3:3! Таким чином, чернівчани вже у другому домашньому матчі поспіль випускають з рук перемогу. Причому 3:3 після 3:0 за 17 хв. до завершення – це, можливо, рекорд ліги, як мінімум. 

Як зауважив Віталій Куниця, господарі поля зарано повірили у те, що справу зроблено. А треба завжди догравати максимально сконцентрованими до фінального свистка…

Щасливий наставник «Динамо» Дмитро Фіалка зазначив, що в історії їхньої команди U-19 вже був матч, коли вони після 1:3 виграли 4:3.

8 тур

31 жовтня (середа)

Буковина – Динамо – 3:3
Голи: Олександр Жумига (13, 51), Валентин Рудич (17) – Ярослав Савків (74), Костянтин Гринюх (90), Роман Ігнатюк (90+3) ВІДЕО

Ніка – Прикарпаття – 2:0

Адреналін – Темп – 1:0

Гірник – МФА – 1:3

Календар ігор, результати та турнірну таблицю можна подивитися тут:

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

U-19 (І ліга): Чернівчани не впорались з підопічними екс-гравця «Буковини» (відео)

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.