Гешко подякував владі та поліції за підтримку «Буковинської милі 2018» (фото)

0

Зірковий співорганізатор «Буковинської милі» Іван Гешко офіційно подякував депутатам Чернівецької міської ради і особисто Василю Продану та патрульній поліції за підтримку цього масового заходу, у рамках якого відбувається і чемпіонат України з бігу на 1 милю.

На початку сесії міської ради 25.10.2018 р. чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України, висловив слова вдячності депутатам за підтримку «Буковинської милі» і вручив ексклюзивну подяку секретарю міської ради Василю Продану. Аналогічною нагородою був відзначений і організатор «Садогурської милі» Дмитро Сірман. Останній, у свою чергу, також подякував міській владі та партнерам спортивно-масового заходу і презентував Василю Продану футболу «Садогурська миля».

Того ж дня Іван Гешко гостював в Управлінні патрульної поліції в Чернівецькій області, де подякував правоохоронцям і за організаційну допомогу, і за участь у «Буковинській милі», адже це вагомий внесок у справу пропаганди спорту і здорового способу життя. Відповідна відзнака, яку зірковий бігун вручив керівнику патрульної поліції Артуру Шкробу, одразу знайшла своє місце у куточку спортивної слави управління. Подяку від поліції отримав і Іван Гешко.

Цікаво, що серед присутніх був патрульний поліцейський, який оголосив цікаву акцію – бігати 100 днів поспіль, і пів цього шляху вже пройшов, точніше пробіг:)

Георгій Мазурашу, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.