Карате: Відкритий турнір «Tay-Sen Cup 2018» (фото)

0

Близько 300 спортсменів віком від 4-х до 14 років змагались за 54 кубки та комплекти медалей, які були на кону у відкритому турнірі з карате «Tay-Sen Cup 2018». 

Крім нагород, кожен переможець категорії отримав цінний подарунок від партнерів змагань.

Погода теж підготувала сюрприз для наших учасників, але незважаючи на незвичні погодні умови для березня, учасників було доволі багато.

Хочу подякувати всім учасникам за старання, батькам за довіру, а друзям за допомогу!

Окрема вдячність людям, які долучились до свята та допомогли дітям отримати не тільки позитивний досвід та медалі, а й подарунки: Дмитро Шкільнюк @lucky_panda_ua ucky Наталья Столока @smartum Дмитрий Лукенчук, Олексій Назаров, Дмитро Бельмега @ozzy_fast_food Зпб@zpbshop Ярина Мотовилина Oleg Filipovych Олег Філіпович @appleroom_cv Apple Room)@novastudio_cv Игорь Олешко (Smai, adidas) Ирина Грищенко Slava tour@bad chopper Bad Choppers @(US Polo assn) Олександр Фищук, @vvyavorskyi Василь @яворськи Василь Яворский Александр Фищук bacara_coffee Bacara) Дима Лодба (кінотеатр 3D effect).

Кожен учасник турніру є гордістю для нас, адже вони зайняті спортом вже змалку, виховують в собі дисципліну, концентрацію та силу, а основне – дружелюбність та повагу! Давайте підтримувати в них ці якості

Євген Мотовилін,
тренер клубу «Tay-Sen»,
перший серед українців призер
юніорського чемпіонату світу
за версією WKF (2 місце, 2007 р.)

***

Фото: Анатолій БОЙДА (зйомка урочистих подій за найнижчими цінами в регіоні) 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Фото: Mihai Grosu

***

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.