«Університет» поступився «буковинській» команді з Коломиї (відео, фото)

3

У рамках підготовки до весняної частини студентського чемпіонату України з футболу чернівецький «Університет» 6.03.18 зіграв у Чернівцях (штучне поле ФОК «Олімпія») контрольний поєдинок проти «Покуття» (Коломия), яке виступає в аматорському чемпіонаті України.

За коломийську команду грає ціла група буковинських футболістів. Найбільшим «чернівецьким старожилом» там є чемпіон Всесвітньої Універсіади 2009 Юрій Кисилиця. У звітному матчі за «Покуття» грали також, зокрема, буковинці Олександр Темерівський (екс-капітан «Буковини»), Тарас Сивка, Олександр Карапка («Буковина»), Денис Хандій («Епіцентр»)… А тренують «Покуття» екс-гравець «Буковини» Любомир Корнута та син колишнього головного тренера «Буковини» Михайла Лахнюка – Андрій Лахнюк.

Гості виявились набагато успішнішими в атаці і в підсумку перемогли з великим рахунком.

Цікаво, що обслуговувала зустріч повністю дівоча суддівська бригада на чолі з Марією Сас, яка у 2017 р. першою серед представниць прекрасної частини людства судила в полі матч місцевого чемпіонату серед чоловічих команд.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

ВІДЕО:

***

***

3 Comments
  1. о.і. says

    новини “не о чем”!! а де результат?хоча б це можна ж написати

  2. Dima_Voloshchuk says

    А де результат матчу??? Де професіоналізм?

    1. Як добре, що є хоч “професійні критики”:)
      О. І., це не “новини”, а відео контрольного матчу, в якому сам результат, як акцентують фахівці, не дуже важливий;) Навіть не дуже звертав увагу на кількість голів, якщо не помиляюсь, 0:6.
      Діма, дякую за запитання. Будете набирати собі на роботу в ЗМІ людей – ставитиме перед ними “професійні завдання”;) А я вже якось на громадських засадах буду працювати так, як я вважаю за потрібне;)
      Кому цікаво дивитися матч в запису – дивляться (кількість переглядів можна подивитися теж там, під відео).

Leave A Reply

Your email address will not be published.