Буковинський дзюдоїст здобув дві нагороди на змаганнях у Польщі (фото)

0

Цьогорічний чемпіон України з боротьби дзюдо серед юнаків U-18 і учасник відповідного Євро-2017 Едуард Штефанеса відзначився на двох представницьких міжнародних змаганнях поспіль у сусідній Польщі.

 

Спочатку вихованець тренера ДЮСШ «Колос» (Новоселиця) Юрія Паскаря став бронзовим призером на «Warsaw Judo Open 2017» в юніорській номінації U-20 (категорія до 55 кг). Там Едуард Штефанеса, як повідомив SportBuk.com «головний колосівець» Новоселиччини Георгій КІРІЛ, поступився майбутньому срібному призеру з Австрії (SCHNEIDER Wolfgang), а потім втішною сіткою добрався до п’єдесталу пошани, здолавши по черзі представників Латвії (DOLGILEVICS Andis), Алжиру (GAIDI Benali) та Бельгії (DE PELSENEER Ward).

На «Warsaw Judo Open 2017» у чотирьох вікових групах змагалось близько 1800 учасників з 31 країни. У категорії ново сельчанина було 18 учасників.

А вже за декілька днів Едуард Штефанеса повторив «бронзовий» успіх на іншому престижному турнірі у Вроцлаві.

Нагадаємо, Едуард Штефанеса у сезоні 2017 виграв юнацький чемпіонат України U-18 у Києві у категорії до 50 кг і представляв Україну на юнацькому Євро-2017 у Каунасі (Литва, 30.06-2.07). Там він не добрався до «медальних розбірок», поступившись супернику з Ізраїлю (Ido RABIN).

Eduard SHTEFANESA & Piotr ZABOROWSKI (Warsaw Judo Open)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Кращі спортсмени Буковини 2016 р.

***

У Новоселиці нагородили героїв олімпійського 2016 року (фото)

***

Ще одна секція дзюдо у Чернівцях – у «Панорамі» (Садгора)

***

Про «колективну безвідповідальність» та «заслужених», але «не настільки»…

***

КІРІЛ Георгій Васильович (дзюдо, самбо)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.