Волейбольна іменинниця подарувала собі «пляжну перемогу» (фото)

0

Груповий етап Буковинської ліги пляжного волейболу в жіночій номінації завершився у неділю, 27.08.17 – на майданчику біля стадіону «Буковина».

 

Як зазначив голова обласної федерації волейболу Іван Васканн, заключний на груповому етапі 3 тур «співпав з 18-літтям Качур Ольги – зразкової волейболістки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, неймовірної подруги та прекрасної людини. 
Бажаємо міцного здоров’я, високих здобутків в житті, здійснень всіх мрій!!!
Результати ІІІ туру БЛ з пляжного волейболу:
І місце – “ЧНУ-Везунчики” (Ольга Качур та Стравінскайте Дануте)
ІІ місце – “ЧНУ-Strong” (Черновцан Ірина та Змошу Патрісія)
ІІІ місце – “Yops” (Кушнерик Людмила та Дзюбенко Ольга)…»

Вітання переможницям і призеркам, окремі вітання – іменинниці!

У 3 турі чоловічої пляжної ліги трійку призерів утворили «Опенсвіт» (Олексій Гаврилюк, Ілля Загул), «Брікс-юніор» (Сергій Гермак, Манолій Мігайчук) та «Мрія» (Ян Стрільчук, Павло Мазур).

Цікаво, що Сергій Гермак у першому турі у парі з іншим партнером (Олександр Тесліцький) також став срібним призером, команда називалась «Янг бойс». Але, попри таку високу результативність, у топ-4 він не входить ні з однією, ні з другою командою.

Зазначимо також, що Олексій Гаврилюк з Вижниччини останнім часом грав в одній з волейбольних ліг Італії – у тій команді, в якій починав свою італійську кар’єру екс-гравець «Будівельника» Олександр Скорейко. Він і допоміг земляку знайти там команду. А сам Сашко тепер достатньо успішно влітку виступає в Італії у пляжному волейболі.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.