Футбол: Ілюк приніс «Буковині» виїзну перемогу (відео)

0

У 26 турі першолігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» 22.04.17 зіграла в гостях проти ФК «Арсенал-Київ».

 

Підопічні Олега Ратія у першому таймі мали серйозну ігрову перевагу і не реалізували декілька відмінних гольових моментів, у т.ч. такі, коли здавалося, що м’ячу нікуди діватися. Господарі поля теж загрожували воротам «Буковини». Небезпечним був штрафний майже з лінії карної зони – м’яч пролетів у сантиметрах від правої стійки.

Фото: Андрій Гордаш

Після перерви «Арсенал» вирівняв гру. Команди обмінювались гострими атаками. В одному з епізодів супер сейв продемонстрував голкіпер «Буковини» Олег Мозіль, який неймовірно дістав м’яча, що летів у дальній кут.

Нарешті, відкрив лік забитим м’ячам після повернення до рідної команди Максим Ілюк, який, нагадаємо, свого часу перейшов з «Буковини» до донецького «Шахтаря» в статусі лідера суперечки бомбардирів ІІ ліги. Макс вийшов на заміну замість Сергія Чеботаьова і вже через декілька хвилин переправив м’яча у сітку після удару Сергія Савчука.

«Арсенал-Київ» – «Буковина» – 0:1 (Максим Ілюк, 65)

«Буковина»: 30 Мозіль, 3 Тєрєхов (к), 13 Мироненко, 7 Темерівський (2 Гудак, 63), 21 Бойчук, 5 Покотилюк, 9 Керчу (14 Шишигін, 80), 10 Клак, 15 Чеботарьов (25 Ілюк, 60), 8 Гуськов, 11 Савчук.

29 квітня «Буковина» приймає ФК «Полтава».

Результати, турнірну таблицю та календар І ліги можна подивитися тут:

***

***

Повністю матч можна подивитися тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.