Переобрали керівництво обласної федерації легкої атлетики (фото)

0

У середу, 30.11.16, у конференц-залі готелю «Буковина» відбулась звітно-виборча конференція федерації легкої атлетики Чернівецької області.

 

Уперше за часів незалежності у конференції взяли участь практично всі фахівці, які працюють тренерами з легкої атлетики. Тож, користуючись такою можливістю, обговорили проблеми та перспективи розвитку легкої атлетики у Чернівцях та області. Своїм досвідом з присутніми тренерами, серед яких були і юні, поділилися заслужений тренер України Денис Ілліч Тищук (наставник олімпійця Миколи Лабовського, чемпіонів світу Сергія Яненка та Юрія Омельченка), Іван Григорович Павлюк (чий вихованець В’ячеслав Антонюк знову відібрався для участі у чемпіонаті Європи з кросу).

Роботу федерації за звітний період (а голова федерації Валерій Чинуш та його зірковий заступник Іван Гешко звітували за період з 28 лютого 2015 р., коли їх було обрано на ці громадські посади) визнали задовільною.

Самі вибори носили формальний характер, оскільки ніхто з присутніх не сумнівався, що на даний час кращої кандидатури, ніж Валерій Чинуш, на посаду президента буковинської федерації легкої атлетики немає. Тож висунули лише його кандидатуру, яку всі делегати підтримали одностайно. За його пропозицією, віце-президентом так само одностайним рішенням обрали Івана Гешка. Новим відповідальним секретарем став Руслан Крамарюк, який багато років виступав у складі збірної області з легкої атлетики.

Також Конференція затвердила список почесних членів федерації, якими стали заслужені тренери України Володимир Степанов, Денис Тищук, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Георгій Миронюк, олімпійці та інші спортсмени, які виступали в офіційних змаганнях у складі збірної України.

Конференція також ухвалила рішення звернутися листом до Чернівецької міської ради з проханням розглянути можливість виділення коштів для покращення умов для занять легкою атлетикою, зокрема, на стадіоні «Буковина» і т.д.

Повторно обраний керівник обласної федерації Валерій Чинуш зазначив, що у міської влади є фінансові можливості для покращення спортивної інфраструктури, зокрема, для розвитку легкої атлетики. І запевнив, що робитиме все залежне від нього, аби буковинська легка атлетика вийшла на новий якісний рівень розвитку, а федерація – на новий організаційний рівень.

Інформація буде доповнена.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

161130-legka-konferentsia-obl-sportbuk-com-129-tyschuk

***

***

Федерацію легкої атлетики Буковини очолив депутат і бізнесмен-господарник

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.