Білоцерківський марафон, ЧУ-2016: успіх буковинця, цікавинки, результати, відео, фото

0

У ХІІІ Білоцерківському марафоні 2.10.16, у рамках якого розігруються і нагороди чемпіонату України, крім вітчизняних бігунів, взяли участь гості з Польщі, Грузії, Білорусі і навіть з Фінляндії та США.

 

Загалом, Білоцерківський марафон 2016 завершили 122 учасника, півмарафон, на який організатори виставили додаткові грошові бонусу, – 179 учасників, а нову дистанцію 5 верст (трохи більше 5 км, 1 верста – ~1066,8 м), – 94 учасника. Плюс ще були «масовки» для юних учасників на дистанціях 2 версти та 1/3 версти.

Серед «родзинок» спортивного свята «Білоцерківський марафон 2016» була участь на дистанції 5-верст Владилени Кокіної, якій 13 жовтня виповниться 90 років! Вона поділилась секретами своєї хорошої спортивної форми у цьому немолодому віці і порекомендувала молоді наслідувати її приклад – займатися спортом і вести активний, здоровий спосіб життя. Ще декілька учасників в день марафону відзначали ювілей. Серед тих, які у цьому «публічно зізнались», – місцеві п. Юрій (80 років) та Валерій Петрович Савінкін (70 років).

Розміняти 52-й рік на марафонській дистанції у Білій Церкві вирішила і титулована Людмила Пушкіна (2.10.1965) з Херсона, яка має в активі чимало переможних автографів на марафонах у різних країнах. Цього разу п. Людмила не добігла 42 «з хвостиком» км, через що довелося «зайве побігати» дворазовому чемпіону СРСР і екс-рекордсмену України Анатолію Недибалюку, який вирішив привітати колегу-іменинницю гарним букетом квітів, але думав, що це буде після фінішу, тож коли Пушкіна зупинилась, Недибалюк «кулею» збігав за квітами:)

Цікавими були і стартери. Наймолодшим старт дав мер Білої Церкви Геннадій Дикий, підліткам з мирного стартового пістолету стріляв перший заступник міністра молоді та спорту і президент ФЛАУ Ігор Гоцул, а вже основному забігу старт дав місцевий чинний рекордсмен України з марафону Дмитро Баранівський.

А ще в якості «родзинки» марафонцям гарного бігу побажали білоцерківські козаки з гарненькими дівчатами.

На 5-верстовій дистанції переможцями стали «новоспечений» чемпіон «Буковинської милі 2016» Володимир Киц (вихованець співорганізатора Білоцерківського марафону Сергія Романчука) та Тетяна Вернигор з Харкова. Кицу серйозний «бій» дав Василь Коваль (Житомирська). Напівмарафон серед чоловіків доволі прогнозовано виграв титулований Дмитро Лашин (який останнім часом живе у Білій Церкві), а серед жінок кращий час показала минулорічна переможниця Білоцерківського марафону, учасниця Ріо-2016 Ольга Котовська (Рівне).

У марафоні, як і прогнозували фахівці, результати були скромнішими, адже лідери збірної після олімпійського сезону чемпіонат пропустили. Хоча додатковий стимул все-таки був на основній дистанції – путівки на чемпіонат світу 2017, який отримували переможці у разі виконання нормативу ІААФ (чоловіки – 2:19.00, жінки – 2:45.00). Чоловіки до нормативу не дотягнули, на відміну від кращих жінок.  У чоловіків трійку призерів утворили Сергій Марчук (Сумська) – 2:22.19, Сергій Українець (Рівненська) – 2:22.26 та гість з Грузії Gigla Zilbershtein – 2:27.32. У жінок у трійці призерок – Вікторія Хапіліна (Київська) – 2:37.46, Дар’я Михайлова (Київська) – 2:39.26 та Олена Федорова (Київська) – 2:48.53.

Приємно зазначити, що після тривалої перерви на національному п’єдесталі пошани у марафоні «засвітилась» Буковина, яка має славні традиції на цій дистанції. Четвертий результат серед усіх і чемпіонський у молодіжній номінації U-23 показав Олександр Сосновський (ШВСМ, тренери – Ірина Ячнюк, Іван Павлюк) – 2:34,27. Вітаємо!

У загальнокомандному заліку Чернівецька область розташувалась на 4 місці. Попереду – Сумська, Київська області та м. Київ.

Нагадаємо, що свого часу у марафоні виблискували чернівчани Сергій Яненко (МСМК, володар Кубку СРСР, чемпіон Білоцерківського марафону 1988 р., у 1997 р. – чемпіон світу з бігу на 100 км) та Зоя Гаврилюк (переможниця Московського міжнародного марафону миру, марафону в Лонг-Бічі, марафону в Женеві, престижного напівмарафону на призи “Юманіте” в Парижі…). Чемпіоном Спартакіади України у марафоні у 1995 р. був також супер універсал Ігор Сурла (майстер спорту на дистанціях від 1500 м до марафону). Коли він виграв, другим був ще один чернівчанин Станіслав Лазюта, а до першої десятки увійшов і дворазовий чемпіон СРСР серед юніорів на стаєрських дистанціях Михайло Пужняк, завдяки чому Чернівецька область впевнено виграла загальнокомандну боротьбу. А Станіслав Лазюта роком раніше виграв у Києві Молодіжні ігри України з марафону з результатом 2 год 27 хв. «з хвостиком». Щоправда, як згадує Станіслав, там траса була «специфічна» – бігли по алеї ~2,5 км туди-сюди. До слова, Лазюта пізніше також перекваліфікувався у надмарафонці і має в активі командне «срібло» чемпіонату Європи з бігу на 100 км.

Як згадує Заслужений тренер України Денис Тищук, другим на молодіжному чемпіонаті України свого часу був Василь Гаврилюк (з результатом в районі 2 год. 24 хв.). Тоді чемпіонат проводився в рамках Кубку СРСР у Клайпеді. А виграв той молодіжний чемпіонат УРСР Костянтин Лебєдєв.

Повертаючись до Білоцерківського марафону, зазначимо, що наразі, як кажуть, тримається він, великою мірою, на ентузіазмі знаних у минулому бігунів – майстрів спорту і друзів Сергія Романчука (Заслужений тренер України) та Сергія Бочарова. Генеральними партнерами змагань є «Металобаза Бочаров» та ТОВ «Білоцерківвода». Інших партнерів можна побачити на рекламних банерах марафону.

Хочеться зупинитися на генеральних, звернувши увагу на двох аспектах. «Металобаза Бочаров» – це фірма Сергія Бочарова. І чомусь у нас так, що той, хто має скромні заробітки (порівняно з багатьма багатіями), щедро вкладає в соціальні проекти, а у набагато багатших, як правило, як кажуть, «снігу взимку не випросиш»… Ну, а «Білоцерківвода» – це перший в Україні водоканал, який успішно передали в концесію. Називається, «відчуйте різницю». «Білоцерківвода» – один з двох головних спонсорів такого масштабного спортивного заходу, а про «Чернівціводоканал» ми чуємо переважно в скандальних контекстах (борги, неефективне управління тощо)… Це так, до слова…

Окремим рядком згадаємо і марафонця з Миколаївщини Олега Гілякіна, який відзначається і патріотичним виглядом, і певною схожістю з козаком-талісманом Білоцерківського марафону. Також приємно зазначити, що Олег Гілякін є великим шанувальником творчості знакового буковинського співака Назарія Яремчука і входить до офіційного його фан-клубу в Миколаєві.

Завдяки співпраці організаторів, ФЛАУ та телеканалу «XSPORT», Білоцерківський марафон показували у прямій трансляції (відео – нижче).

Приємно зазначити, що учасники з різних куточків України цікавилися у автора цих рядків заходами, які проводяться у Чернівцях «під патронатом» зіркового Івана Гешка, виявляючи бажання завітати до столиці Буковини, зокрема, на «Біг Миру 2017».

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»,
співведучий Білоцерківського марафону

Результати – нижче.

***

http://sportbuk.com/2017/09/chempion-marafonets-do-5-kursu-chnu-ne-hotiv-bihaty-navit-3000-m/

***

***

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для перегляду натиснути на фото):

161002-bilatserkva-marathon-sportbuk-com-36-sosnovskiyoldr-obr-copy

***

Фото: Ксенія Джуган (для перегляду натиснути на фото, галерея буде доповнена):

marchuk-finish-marathon

***

Коментарі

Сергій Романчук, головний суддя марафону:

В незалежній Україні ми проводимо змагання вже вдев’яте і кожного разу намагаємося провести їх  на найвищому рівні. Цього року ми робили акцент на півмарафоні у зв’язку з тим, що в післяолімпійську осінь лідери-марафонці зазвичай пропускають цей старт. Були плани і по оновленню рекорду України на половинці. Але коли ми дізналися, що спортсмени почали їздити по європейським стартам, а півмарафон вимагає поваги, то ми вирішили трохи змінити політику: прибрали «зайців», поставили додатковий бонус за результат рівня європейської топ-20, і правильно зробили.

Також цього року ми вперше ввели дистанцію 5 верств (замість 10 верств), бо багато спортсменів та любителів звертались до нас з пропозиціями додати коротшу дистанцію.

В маршруті ми зробили зовсім незначні зміни. Ми сертифікували трасу на п’ять років, тепер маємо сертифіковану трасу і на половинці, і  звісно, на повному марафоні. Зміна яка: раніше у нас був фініш півмарафону і марафону в різних місцях, зараз вони в одному місці. Це відбулось за рахунок збільшення радіусу одного віражу.

Щодо планів по організації на майбутнє, ми обговорювали з Сергієм Бочаровим (директор марафону, – Прим. ред.) той момент, що  Київський і Білоцерківський марафон слідують один за одним. Ми, звичайно, зараз не будемо розкривати усі карти, але ми готуємо «бомбу» на наступний рік, аби клієнти, котрих у нас забрав Київ, повернулись, спробуємо реваншувати. Звичайно, це буде здорова конкуренція. Крім того, еліту  ми зберемо однозначно, і хорошу еліту, адже збільшимо призовий фонд за рахунок нових спонсорів. Ми отримаємо здорову конкуренцію в організації змагань, а це буде стимулювати розвиток бігу в Україні“.

Ольга Котовська, 1 місце, півмарафон (1:13:46, середній темп 3:29):

Результат сьогодні показала свій, але бігла по дистанції одна. Обрала таку тактику, бо знала, що мої суперниці дуже швидкісні. Тому довелося тікати, щоб вони мене не наздогнали. Звичайно, хотілось вибігти з 1:13 (такий результат дозволяв отримати додаткові грошові бонуси), але, напевно, в таких умовах, враховуючи, що був вітер і бігла сама, це для мене поки важкувато.

Дуже люблю змагатись на цій трасі, мене тут дуже підтримують, хороша атмосфера. Хоча й підйом на другій половині кола відчутний, доводиться працювати.

Після олімпійського марафону в серпні трохи відпочила, потім був старт 10 кілометрів, півмарафон в Чехії і, можливо, ще буде 1-2 старти. Але через 2 тижні, щоб я себе сильно не загнала”.

Дмитро Лашин, 1 місце, півмарафон (1:03:38, середній темп 3:01):

Після мого вдалого виступу на Чемпіонаті Європи Сергій Бочаров запропонував мені спробувати побити тут рекорд України, зважаючи на те, що на Білоцерківському марафоні планувалась сертифікація півмарафону. Я вирішив спробувати, чому б ні, тим більше розумів, що перебуваю в непоганій формі. Однак, мені не вдалось це зробити. Надзвичайно складно бігти на такий результат без пейсмейкерів, самому. Тому я з самого початку розумів, що рекорд побити не зможу.

Моя мета сьогодні була – 1:03 (результат дозволяв отримати бонус). Але, на жаль, трохи завадив вітер. Поки що мій рівень не дозволяє самостійно долати половинку швидше 1:03. В цілому вважаю свій результат дуже достойним. Яка б не була траса, бігти половинку  з першого метра одному дуже складно. Я отримав величезне задоволення від бігу, показав солідний результат, 25-й час в європейському топ-листі і радію тому, що мені вдається самому вибігати з 1:04.

Далі планую показати себе якнайкраще на Чемпіонаті Європи з кросу. Щодо марафонських планів, то бажання і думки про це є. Але бігти буду, коли в цьому буде сенс. На Чемпіонаті Європи я був близьким до призової трійки на 10 000 метрів, тому зараз бачу підстави готуватися саме на «десятку».

Вікторія Хапіліна, 1 місце, марафон (2:37:46, середній темп 3:44):

Цей старт був досить спонтанним для мене. Я реєструвалася  і на 21 км, і на марафон. І лише перед самим виїздом в Білу Церкву вирішили з тренером бігти тут марафон. Хоча насправді спеціально сюди і не готувалась. Це більше було як тренування, як довгий крос для мене. Досить символічно вийшло, що я бігла тут в Білій Церкві після народження першої дитини в 2012 році,  і знову біжу тут вже після других пологів. Звичайно, було непросто, бо спеціальної підготовки до марафону в мене не було. Однак я показала особистий рекорд і задоволена результатом”.

Сергій Марчук, 1 місце, марафон (2:22:19, середній темп 3:22):

“Насправді, я не налаштовувався на цей марафон. Сьогодні я мав бігти марафон на острові Джерсі (Великобританія), але мені не встигли передати паспорт з посольства. Тому одразу з сумками поїхав на Білу Церкву, буквально за півдня до старту.

Тут я біг вже втретє. До речі, мій перший марафон був саме в Білій Церкві. Траса тут хороша, трохи не вистачало компанії, адже долав весь марафон сам. На 15-му кілометрі в мене запітнів годинник і я навіть не міг орієнтуватися в якому темпі біжу. Врятувало те, що мені трохи підказували по ходу дистанції темп. Більше того, в мене ще й не спрацював чомусь чіп на старті (певно через те, що заявився дуже пізно). Я не потрапив в електронну систему і машина, яка мала вести лідера, вела третього спортсмена. Тож на шляху до цього марафону у мене були суцільні перешкоди: то з візою, то з годинником, то з чіпом. Та незважаючи на це, в цілому результат вийшов нормальний і я цілком задоволений”.

gathletics.com.ua

***

Марафон

Pos Bib# Athlete Sex Age Gun Time
1 37 Сергій Марчук (Сумська) M 30 2:22:19
2 29 Сергій Українець (Рівненська) M 25 2:22:26
3 20 Gigla Zilbershtein (Грузія) M 27 2:27:32
4 40 Олександр Сосновський (Чернівецька) M 21 2:34:27
5 23 Сергій Попов (Київ) M 35 2:37:36
6 44 Вікторія Хапіліна Київська) F 24 2:37:46
7 240 Олег Якимчук M 29 2:39:23
8 51 Дар’я Михайлова (Київська) F 27 2:39:26
9 149 Andrii Onyshchenko M 27 2:44:35
10 32 Віталій Івах (Сумська) M 20 2:45:22
11 161 Володимир Захарчук M 28 2:48:00
12 250 Дмитрий Сергиенко M 27 2:48:03
13 50 Олена Федорова (Київ) F 24 2:48:53
14 167 Юрий Яцук M 36 2:49:27
15 162 Александр Хадыко M 25 2:51:27
16 480 Ігор Саханда M 48 2:52:18
17 200 Yevgen Pavlenko M 36 2:55:02
18 33 Дмитро Кварта (Сумська) M 21 2:55:13
19 22 Сергій Чмель (Івано-Франківська) M 34 2:57:54
20 34 Олександр Тарасенко (Сумська) M 32 2:59:38
21 104 Сергій Тимошенко M 54 3:01:22
22 146 Игорь Диденко M 24 3:01:35
23 121 Сергій Колода M 30 3:02:46
24 505 Алексей Шаманский M 32 3:03:56
25 106 Александр Горенко M 31 3:06:17
26 35 Євген Суслін M 36 3:06:51
27 150 Костянтин Степаненко M 40 3:07:09
28 312 Максим Коменотрус M 23 3:08:11
29 131 Дмитро Малежик M 31 3:08:15
30 180 Сергей Нестеров M 39 3:09:05
31 38 Віталій Меренков M 32 3:09:15
32 579 Андрій Блануца M 37 3:09:36
33 31 Максим Самсонов M 20 3:10:10
34 145 Андрей Кореба M 34 3:11:09
35 202 Сергій Семенюк M 29 3:14:11
36 282 Володимир Єфанов M 33 3:14:47
37 601 F 0 3:20:50
38 525 Vladimir Yasmo M 16 3:21:57
39 125 Богдан Гула M 29 3:23:13
40 117 Игорь Шкодинов M 32 3:24:25
41 103 Юрий Полунин M 58 3:26:01
42 600 Тарас Ткачук M 51 3:26:22
43 177 Владимир Шеремета M 39 3:26:35
44 123 Владимир Черкашин M 49 3:27:25
45 300 Олег Литвинов M 32 3:27:46
46 201 Констянтин Бондарев M 55 3:28:22
47 137 Ігор Кретов M 38 3:30:30
48 400 Григорий Сундук M 44 3:30:30
49 173 Андрей Косолапов M 37 3:30:33
50 171 Сергій Куцеконь M 52 3:30:37
51 220 Володимир Роїк M 40 3:31:52
52 147 Владимир Говор M 61 3:33:14
53 100 Виктор Бондарь M 48 3:36:20
54 112 Анатолий Галкин M 62 3:37:47
55 168 Іван Оропай M 26 3:38:47
56 550 Рыбалка Юрий M 27 3:40:55
57 142 Игорь Нечипорук M 33 3:41:28
58 153 Сергей Черемисин M 16 3:42:34
59 311 Юрій Апостол M 35 3:43:05
60 154 Микола Плюйко M 70 3:43:43
61 126 Ярослав Лященко M 23 3:44:06
62 404 Владимир Чуб M 28 3:44:12
63 163 Сергій Сергієнко M 22 3:45:02
64 222 Дмитрий Щербаков M 36 3:45:10
65 110 Михайло Сидоренко M 44 3:45:46
66 598 Андрей Алейик M 41 3:46:30
67 118 Kирилл Петко M 47 3:46:36
68 107 Алексей Попов M 33 3:46:44
69 377 Владимир Болдырев M 51 3:46:44
70 256 Donald Ying M 36 3:47:31
71 178 Тарас Петрушак M 38 3:47:34
72 102 Сергій Кравченко M 48 3:47:57
73 28 Олег Гілякін M 56 3:49:28
74 571 Богдан Рисюк M 25 3:49:58
75 152 Олег Чесноков M 42 3:52:09
76 114 Михаил Гребенюк M 34 3:53:15
77 135 Сильвестр Фрунза M 42 3:53:46
78 130 Геннадий Коба M 56 3:53:46
79 575 Александр Гомилко M 37 3:54:13
80 567 Андрій Пелех M 32 3:54:19
81 25 Віталій Годлевський M 40 3:54:22
82 120 Леонид Самофалов M 28 3:55:16
83 160 Алиса Дихтенко F 26 3:56:37
84 155 Олег Харитонский M 31 3:58:08
85 314 Станіслав Єрко M 42 3:58:31
86 175 Александр Котенко M 28 3:59:12
87 397 Виталий Ельников M 39 3:59:31
88 132 Юрий Христянович M 34 4:00:39
89 500 Галина Ковальчук F 30 4:01:19
90 105 Павло Биченок M 42 4:02:39
91 221 Сергей Снижко M 40 4:03:57
92 101 Владимир Гильчук M 63 4:04:00
93 602 F 0 4:05:01
94 247 Евгений Колесник M 23 4:05:08
95 232 РУСЛАН КОЛЕСНИКОВ M 46 4:05:31
96 139 Оксана Платонова F 39 4:10:50
97 545 Виталий Силенко M 42 4:14:44
98 234 Radosław WYPYCH M 47 4:17:18
99 205 Евгений Давыдов M 41 4:19:59
100 333 Роман Борисюк M 28 4:21:04
101 166 Лина Борисова F 32 4:22:13
102 159 Олег Мельниченко M 58 4:23:48
103 577 Константин Сенкевич M 16 4:24:14
104 144 Александр Парфенюк M 16 4:27:12
105 626 Олег Русалим M 47 4:28:03
106 555 Владимир Чуяшов M 32 4:28:37
107 140 Игорь Хоменко M 26 4:29:27
108 124 Олексій Баландін M 39 4:30:40
109 108 Віктор Чорний M 41 4:32:35
110 111 Сергей Иващенко M 44 4:32:48
111 116 Андрій Гавріков M 55 4:33:04
112 421 Василь Башинський M 42 4:33:22
113 148 Виктор Калашников M 16 4:35:12
114 530 Денис Демиденко M 36 4:37:33
115 115 Юрий Ткаченко M 16 4:40:51
116 128 Роман Максимов M 30 4:42:15
117 113 Ірина Петренко F 53 4:42:56
118 141 Николай Ткач M 16 4:45:20
119 158 Виктор Зуев M 54 4:48:54
120 628 Tenho Jahani M 71 4:50:04
121 122 Алексей Мохов M 46 4:50:52
122 143 Дмитрий Дырда M 42 4:57:21

***

Напівмарафон

1 Дмитро Лашин (Київська) М 28 1094 1:03.38
2 Роман Романенко (Дніпро) M 28 1112 1:06:32
3 Артем Казбан (Дніпро) M 26 1580 1:08:31
4 Віталій Капітанець (Хмельницька) M 21 1093 1:09:14
5 Сергій Біленький M 38 1046 1:12:56
6 Виктор Роговой (Київська) M 50 1129 1:13:29
7 Ольга Котовська (Рівненська) F 32 1052 1:13:46
8 Вікторія Погорєльська (Харківсьа) F 26 1138 1:14:32
9 Юлія Шматенко (Херсонська) F 24 1118 1:15:23
10 Тимофій Ярцев M 31 1000 1:21:23
11 Александр Викторов M 26 1190 1:21:39
12 Алексей Пушкин M 18 1058 1:23:06
13 Андрій Пилипюк M 24 1077 1:24:23
14 Денис Бабенко M 29 1666 1:24:58
15 Константин Божко M 38 1076 1:25:01
16 Александр Олексиенко M 20 1309 1:25:15
17 Станислав Гурин M 24 1333 1:25:34
18 Дмитрий Топчий M 25 1147 1:25:51
19 Анатолій Дрень M 65 1579 1:26:31
20 Николай Горбачев M 44 1043 1:26:52
21 Володимир Мельничук M 16 1555 1:26:54
22 Андрей Захарченко M 41 1009 1:26:59
23 Євген Мороз M 27 1188 1:27:08
24 Дмитро Ліщук M 27 1414 1:27:25
25 Дмитрий Вераховский M 45 1124 1:27:38
26 Дмитрий Сударев M 29 1085 1:27:49
27 Олександр Пилипенко M 39 1115 1:28:09
28 Дмитрий Череповский M 31 1023 1:28:11
29 Володимир Синенко M 54 1500 1:28:28
30 Ефим Якунин M 31 1408 1:28:42
31 Володимир Веремійченко M 58 1114 1:28:45
32 Олег Андрусенко M 50 1024 1:29:09
33 Гордієнков Денис M 29 1248 1:29:50
34 Віктор Молчанов M 51 1672 1:30:13
35 Андрей Кокин M 30 1026 1:30:19
36 Антонина Ильчик F 20 1021 1:30:32
37 Руслан Буток M 37 1235 1:30:35
38 Костянтин Кісиленко M 27 1047 1:30:47
39 Олег Дмітрієв M 52 1102 1:31:03
40 Борис Михайлов M 55 1092 1:31:33
41 Максим Донец M 16 1407 1:31:46
42 Сергій Шимков M 29 1090 1:32:07
43 Ярослав Коваленко M 33 1017 1:32:10
44 Семен Коцюруба M 28 1331 1:32:34
45 Віталій Ніколаєв M 29 1222 1:32:46
46 Олександр Огньотов M 40 1576 1:33:11
47 Александр Ковдий M 40 1220 1:33:20
48 Ростислав Ковдий M 25 1230 1:33:20
49 Александр Доскоч M 24 1308 1:33:21
50 Владимир Яковенко M 48 1137 1:33:50
51 Николай Ярмак M 35 1032 1:34:11
52 Сергій Панченко M 57 1582 1:34:24
53 Андрій Гулька M 29 1123 1:34:41
54 F 0 1583 1:35:04
55 Сергей Кудрявцев M 68 1185 1:35:14
56 Роман Калгін M 28 1300 1:35:22
57 Ольга Андрушкевич F 31 1073 1:35:37
58 Александр Терещенко M 35 1039 1:35:37
59 Владимир Шимко M 62 1089 1:35:44
60 Бут Максим M 39 1135 1:35:49
61 Виталий Данченко M 30 1145 1:36:29
62 Maxym Riabokon M 21 1177 1:36:31
63 Андрей Шадрин M 42 1036 1:36:38
64 Олена Кушпа F 32 1005 1:36:38
65 Віктор Казанін M 66 1054 1:36:55
66 Иван Шпак M 33 1035 1:37:39
67 Ченский Дмитрий M 33 1045 1:37:53
68 Павло Коваль M 30 1080 1:37:56
69 Иван Хмилецкий M 31 1004 1:38:49
70 Андрій Бернацький M 29 1096 1:39:06
71 Віталій Дейнеко M 30 1002 1:39:33
72 Davide Martini M 45 1027 1:39:54
73 Александр Головченко M 39 1003 1:40:20
74 Денис Демченко M 19 1671 1:40:31
75 Игорь Чернявский M 47 1044 1:40:40
76 Игорь Рыхлюк M 48 1126 1:40:50
77 Серафим Челюбеев M 61 1031 1:40:57
78 Олександр Тюняєв M 32 1111 1:41:11
79 F 0 1587 1:41:27
80 Елена Капара F 46 1071 1:41:33
81 Сергій Єрмак M 41 1140 1:42:07
82 Ігор Кваша M 29 1530 1:42:20
83 Максим Штурмаревич M 30 1066 1:42:48
84 Адамов Владимир M 31 1229 1:42:58
85 Тетяна Завидюк F 30 1674 1:43:07
86 F 0 1585 1:43:08
87 Андрій Борис M 36 1676 1:43:08
88 Артем Шлезінгер M 27 1050 1:43:09
89 Сергей Никитишин F 31 1088 1:43:22
90 Олег Клищ M 40 1019 1:43:35
91 Инна Харытыныч F 27 1010 1:43:51
92 Виктор Болсун M 43 1018 1:43:58
93 Владимир Деев M 19 1142 1:44:01
94 Тетяна Любченко F 59 1038 1:44:12
95 Олександр Зільберман M 42 1550 1:44:26
96 Наталя Герасимів F 35 1551 1:44:27
97 F 0 1584 1:45:15
98 Анатолій Сергієнко M 68 1131 1:45:51
99 Александр Каленик M 42 1074 1:46:06
100 Ілля Сікан M 30 1113 1:46:13
101 Александр Дрипа M 31 1240 1:46:29
102 Олег Войтенко M 31 1104 1:47:06
103 Богдан Кудряшов M 33 1212 1:47:30
104 Сергій Григорчук M 27 1171 1:47:53
105 Сергій Андрущенко M 25 1013 1:47:59
106 Валерия Скопич F 27 1335 1:47:59
107 Андрей Ковальчук M 27 1199 1:48:02
108 Анатолий Варченко M 65 1028 1:48:04
109 Павел Стародумов M 31 1146 1:48:12
110 Богдан Стасюк M 35 1086 1:48:23
111 Володимир Іванов M 59 1040 1:48:30
112 Вадим Гришекін M 60 1083 1:48:36
113 Олександр Сергієнко M 34 1130 1:48:36
114 Александр Барановский M 22 1120 1:48:44
115 Сергей Розискул M 34 1025 1:49:17
116 Юрій Мудрик M 41 1200 1:49:18
117 Юрій Гриценко M 45 1545 1:49:50
118 Андрей Лемец M 36 1133 1:49:50
119 Сергей Симоненко M 28 1521 1:50:01
120 Валентина Литвин F 68 1250 1:50:05
121 Анатолий Гора M 63 1234 1:50:34
122 Роман Козаченко M 27 1637 1:50:48
123 Олександр Стасюк M 36 1053 1:51:01
124 Mikhail Gurak M 24 1103 1:51:20
125 Сергей Ткачук M 48 1041 1:51:21
126 Елена Симоненко F 27 1515 1:51:40
127 Александр Господ M 50 1101 1:52:29
128 Александр Чумаченко M 33 1037 1:52:38
129 F 0 1588 1:52:59
130 Леонід Михайленко M 66 1049 1:53:01
131 Николай Гончаренко M 57 1068 1:53:08
132 Роман Черненький M 38 1065 1:53:11
133 Олеся Мельник F 25 1107 1:54:12
134 Олег Савчук M 32 1030 1:54:18
135 Олександр Вольський M 76 1057 1:54:42
136 Одійчук Володимир M 59 1144 1:55:13
137 Ігор Осташевський M 24 1488 1:55:42
138 Александр Соломатин M 34 1134 1:55:52
139 Станислав Дмитрик M 16 1233 1:56:13
140 Борис Белопольский M 47 1087 1:56:20
141 Ігор Степанов M 44 1110 1:56:20
142 Алла Сухомлин F 44 1055 1:56:59
143 Марина Пастухова F 23 1064 1:57:11
144 Вадим Єрко M 48 1084 1:57:34
145 Алиса Шалай F 22 1011 1:58:00
146 Петр Головач M 16 1099 1:58:17
147 Антонина Букач F 38 1042 1:58:21
148 Николй Саранча M 63 1034 1:58:27
149 Игорь Мерчукарь M 35 1210 1:58:50
150 Ліда Басмат F 20 1121 1:59:30
151 Роман Резниченко M 27 1202 1:59:54
152 Таня Демендик F 51 1578 2:00:34
153 Виктория Страдомская F 25 1127 2:01:11
154 Дарья Чередниченко F 32 1022 2:01:34
155 Максим Чередниченко M 32 1109 2:01:35
156 Лена Козарь F 25 1020 2:02:41
157 Мария Ковальчук F 27 1100 2:03:12
158 Руслан Хвостенко M 24 1391 2:03:29
159 Андрей Дучков M 42 1072 2:03:56
160 Людмила Коваль F 39 1400 2:03:59
161 Анна Полищук F 29 1502 2:04:06
162 Olha Bershadska F 22 1029 2:04:13
163 Геннадий Мангуш M 27 1097 2:04:52
164 Дмитро Липпа M 33 1095 2:05:56
165 Руслан Капітоненко M 38 1577 2:06:09
166 Виктор Афонин M 35 1381 2:06:18
167 Валерия Данченко F 29 1143 2:07:34
168 Alena Kravchenko F 28 1313 2:08:57
169 Людмила Матвийчук F 33 1001 2:09:04
170 Сергей Марченко M 30 1307 2:10:35
171 Микола Панасенко M 81 1581 2:12:12
172 Олександр Храмшин M 29 1673 2:13:36
173 Олександра Дудник F 21 1012 2:15:00
174 Анжела Чорна F 39 1008 2:20:29
175 Людмила Побережнюк F 34 1201 2:21:05
176 Світлана Сергієнко F 21 1128 2:26:02
177 Лена Мельник F 24 1441 2:30:32
178 Сергей Демиденко M 41 1070 2:43:29
179 Юрий Басолич M 80 1180 3:53:22

***

5 верст

Pos Athlete Sex Bib# Gun Time
1 КИЦ ВОЛОДИМИР M 2005 0:15:27
2 Василь Коваль M 2527 0:15:33
3 M 2528 0:16:54
4 Татьяна Вернигор (Харківська) F 2301 0:17:36
5 Ігор Слюсаренко M 2020 0:17:47
6 Марина Немченко F 2573 0:17:48
7 Дмитро Рибак M 2040 0:17:58
8 Yuliya Khodakivska F 2006 0:18:24
9 Євгеній Божко M 2535 0:18:41
10 Ольга Яроцька F 2572 0:19:11
11 Левченко Тамара F 2004 0:19:15
12 Сергей Кирчик M 2017 0:20:18
13 Вячеслав Ганчевич M 2027 0:20:46
14 Олександр Малов M 2008 0:20:52
15 Олексій Сєрік M 2333 0:21:12
16 Юрій Куновський M 2037 0:21:43
17 Сергей Бочаров M 2048 0:22:06
18 Николай Бочаров M 2221 0:22:06
19 Андрій Лунін M 2041 0:22:45
20 Анастасія Дударь F 2518 0:22:56
21 Олійник Микола M 2003 0:23:14
22 Григорій Монжола M 2009 0:23:42
23 Дмитрий Полищук M 2313 0:23:57
24 Анастасія Сосновська F 2039 0:24:00
25 Юрій Чорноруцький M 2571 0:24:06
26 Дмитро Петрик M 2514 0:24:10
27 Олександр Рольский M 2200 0:24:23
28 Kateryna Lakhonina F 2213 0:24:26
29 Георгий Соколов M 2044 0:24:50
30 Олександр Климанський M 2029 0:25:06
31 Виталий Краевский M 2016 0:25:10
32 Дмитро Трубецький M 2035 0:25:13
33 Роман Горяйнов M 2010 0:25:20
34 Вячеслав Стаценко M 2038 0:25:24
35 Альона Бегаль F 2111 0:25:26
36 Евгений Синявский M 2022 0:25:40
37 Вера Луценко F 2085 0:26:20
38 Кабула Олександр M 2332 0:26:23
39 Станіслав Крамаренко M 2534 0:26:24
40 2521 M 2521 0:26:31
41 Віталій Нестеренко M 2030 0:26:55
42 F 2519 0:27:10
43 Эдуард Коряк M 2309 0:27:18
44 M 2529 0:27:31
45 Роман Медведь M 2202 0:27:37
46 Олег Стрельчук M 2036 0:27:38
47 Надія Войтік F 2007 0:27:38
48 Павел Слободянюк M 2532 0:27:41
49 Катя Сорока F 2222 0:27:44
50 Марія Ліщинська F 2552 0:27:44
51 Василий Савчук M 2001 0:27:45
52 Михаэла Ермак F 2050 0:27:45
53 Игорь Лычак M 2026 0:28:01
54 Анна Чуксина F 2024 0:28:59
55 Олексій Прокопець M 2513 0:28:59
56 Дмитрий Герасимов M 2122 0:29:09
57 2524 M 2524 0:29:22
58 Ольга Бочарова F 2000 0:29:23
59 Илья Спивак M 2002 0:29:25
60 Ірина Фещенко F 2025 0:29:38
61 Анатолій Яценко M 2515 0:30:05
62 Білер Джанер F 2555 0:30:15
63 Валерій Савінкін M 2046 0:30:22
64 Антон Литвин M 2013 0:30:22
65 Сергій Самарін M 2015 0:30:36
66 Вова Ящук M 2523 0:30:52
67 Владлен Павловський M 2101 0:31:06
68 Євгеній Сосуляка M 2525 0:31:06
69 Наталія Сергієнко F 2130 0:31:15
70 Сергій Єфанов M 2526 0:31:20
71 Віталій Пристенський M 2530 0:31:25
72 Любов Ягода F 2012 0:31:50
73 Ирина Казанцева F 2031 0:31:57
74 Буздыган Юлия F 2406 0:31:59
75 Олексій Юрловський M 2090 0:32:10
76 Artur Nedashkovsky M 2100 0:32:26
77 Наталья Павловська F 2028 0:32:53
78 Василь Гордієнко M 2043 0:33:10
79 Федор Голос M 2033 0:33:23
80 Наталія Саливанова F 2042 0:33:26
81 M 2544 0:33:46
82 M 2533 0:33:53
83 Ніна Кириленко F 2516 0:33:53
84 Володимир Кириленко M 2517 0:36:11
85 Ататолий Шевцов M 2018 0:36:17
86 Світлана Ільніцька F 2211 0:37:12
87 Катерина Ганзевич F 2102 0:37:12
88 Ольга Бевзюк F 2071 0:38:02
89 Ирина Скрипник F 2288 0:39:06
90 Антонина Сребнюк F 2047 0:39:30
91 M 2531 0:39:30
92 Низовая Марина F 2244 0:39:59
93 ЕВГЕНИЙ ЛЕЩЕНКО M 2077 0:49:54
94 Владилена Кокина F 2014 0:51:53

 

 

2 версти

1 Иван Лищук M 3330 4:08 0:08:43
2 Ольга Іщук F 3003 4:20 0:09:10
3 Ангелина Пилипенко F 3011 4:25 0:09:20
4 Олександр Чуприна M 3006 4:48 0:10:08
5 Владислав Дунда M 3399 5:02 0:10:37
6 Владислав Березовськи M 3333 5:13 0:11:02
7 Рустам Христенко M 3004 5:26 0:11:27
8 Майя Хохич F 3009 5:27 0:11:31

***

1/3 версти

1 Андрій Христенко M 4013 17:05 0:11:58
2 Софія Бондар F 4015 2626:36 30:38:37
3 Ярослав Оскерко M 4003 2626:38 30:38:38
4 Анна Буток F 4555 2626:38 30:38:38
5 Марія Богдан F 4002 2626:38 30:38:38
6 Данило Поліщук M 4007 2626:38 30:38:38

Повні результати змагань можна подивитися на сайті Білоцерківського марафону.

***

Хочете оригінально освідчитись – до ваших послуг… марафон:)

***

На прикладі Ломаченка чернівецький боксер… пробіг марафон!

***

Гешко після забитих голів за «Динамо» готується до операції і… марафону (відео)

***

Лабовський переможно виступив на Кишинівському марафоні 2016

***

Гешко бігав на Київському півмарафоні 2016 з Кличком, Каменських і Ко (відео, фото)

***

Півмарафон: Буковинець Сурла – кращий в номінації на «Gorgany.Львів 2015»

***

Ветеран Сурла відзначився на Франківському півмарафоні 2014 в елітній групі

***

Фото: Чернівецький динамівець виграв напівмарафон у Харкові (відео)

***

Чемпіон України з марафону 1995 р. через 19 років знову на національному п’єдесталі

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.