На прикладі Ломаченка чернівецький боксер… пробіг марафон!

0

Відомо, що зірковий український боксер, дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко започаткував для себе традицію раз на рік бігти марафон.

gaytenukvadym-marafon

Мабуть, під впливом кумира більшості юних боксерів (і не лише) боксер клубу «Колізей» Вадим Гойтенюк (1999 р.н.) вирішив кинути виклик собі та пробіг марафон, навіть трішки більше – 42 км 290 м! (марафон – 42 м 195 м). Біг він з Чернівців через Кіцмань і далі через різні населені пункти, аж поки не добіг марафон.

Сам Вадим так прокоментував цей свій непростий вчинок: «Я просто завжди хотів це зробити!». У клубі зазначили, що «дуже пишаємось нашим спортсменом, і надіємось що це стане хорошим прикладом для наслідування!!!»

Тренер клубу «Колізей» Олександр Погодін зауважив, що Вадим «сам поставив перед собою таку ціль. І пробіг! Уви, далеко не кожен з клубу навіть половину пробіжить (. Вадим казав, що мозолів багато натер, боляче було. Взяв друга, який їхав на велосипеді поруч, щоби стежити за його станом. Я сам був шокований, коли він таки добіг, скільки сили волі у хлопця!»

Вадим Гойтенюк брав участь декілька разів в юнацькій першості України, до призових місць не добирався. Навчається на 3 курсі Чернівецького ліцею сфери послуг (спеціальність – оператор з обробки інформації та програмного забезпечення). На тренуваннях старанний. І навіть допомагає наставникам тренувати дитячу групу.

Подальших успіхів, Вадиме!

SportBuk.com

Чемпіони Європи та світу на турнірі з боксу у Чернівцях 2016 (відео)

Leave A Reply

Your email address will not be published.