«Соколи» – переможці Дивізіону Б вищої бейсбольної ліги 2016 (фото)

0

У вирішальному матчі фінальної частини (топ-4) чемпіонату України з бейсболу (вища ліга, Дивізіон Б), яка гостювала 3-4.09.16 на Буковині, господарі зійшлися зі столичними «Ангелами».

 

Чернівецькі «Соколи», які на першому етапі посіли у своїй підгрупі 2 місце якраз після «Ангелів», цього разу виявились сильнішими і вибороли 1 місце у дивізіоні Б. Про результати другого ігрового дня топ-4 розповів граючий тренер «Соколів» Ростислав Грінчук:

«Ми – ПЕРЕМОЖЦІ дивізіону Б 2016. Сьогодні 4 вересня пройшли заключні матчі в дививізіоні Б. В 10.00 розпочалась гра фактично за третє місце в дивізіоні Б між командами “Полтава” м. Полтава і “Ворони” м.Суми перемогли сумчани 28-13. І в 13.00 розпочався фінальний матч цього сезону між командами”Ангели”м.Київ і “Соколи” м. Чернівці. По жеребу чернівчани стали гостями фіналу. По ходу матчу соколи вели в рахунку і потрохи збільшували перевагу і вже перед початком останнього нападу киян вели 10-4 і все ж таки “Ангели”проявили велике бажання перемогти і змогли взяти в останньому іннінгу 4 рани, но цього не вистачило 10 – 8 перемога “Соколів” і це перша перемога команди в дивізіоні Б за всі часи. Стартовий пітчер фіналу у нас Ферар Денис (6 ін), релівери Костащук Андрій(2.1 іннінг) і Грінчук Ростислав (0.2 іннінга)».

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для переходу в фотогалерею натисніть на фото):

160904-basebal-Sokoly-Angels-sportbuk.com (290)-copy

***

До програми Олімпіади-2020 включили ще 5 (6) видів спорту, у т.ч. карате і бейсбол

***

Бейсбол: Чернівецькі «Соколи» у чемпіонаті-2016 вели у Києві 7:0 і 4:0, але…

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.