Ювілей буковинського тренера чемпіонів Всесвітньої Універсіади з футболу (фото)

0

Рекордсмен Буковини за представництвом підопічних на Всесвітній Універсіаді з футболу – Заслужений працівник фізичної культури і спорту України і президент ФК «Університет» Микола Осадець відзначив своє 60-ліття.

160803-Osadets-60-Palazzo-5-OM-sportbuk.com (275)-copy

Микола Манолійович отримав 3.08.16 багато очних і заочних привітань – від ректора Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Степана Мельничука, колег по факультету фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ, віце-президента ФФУ Василя Орлецького, президента ФСК «Буковина» Сергія Гринюка, спортивного клубу «Лідер», арбітрів ФІФА Юрія Мосейчука та Миколи Левка, чемпіонів Всесвітньої універсіади 2009 Олександра Крохмалюка та Юрія Бахтіярова, зіркових ветеранів «Буковини» та ФК «Університет», багатьох інших людей, яких доля так чи інакше пов’язала з ювіляром і які вітали з найкращими побажаннями та вдячністю за всі ті добрі справи, якими багата біографія іменинника.

Від обласної влади ювіляра офіційно привітав начальник облмолодьспортуправління Богдан Вітовський, а від міської, за дорученням мера Олексія Каспрука – екс-депутат міськради, вихзованець Миколи Манолійовича – Мирослав Заячук.

З ювілеєм! І нехай Бог дарує здоров’я, сили і наснагу ще багато-багато років працювати на благо улюбленої справи життя – футболу!

Про життєвий шлях та досягнення Миколи Манолійовича читайте тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Микола Манолійович Осадець відзначає 60-літній ювілей. 3.08.2016 р. Фото: Ольга, Георгій МАЗУРАШУ

***

***

***

Фото: Героїв Універсіади нагородили у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.