Севастопольці виступають за Чернівці і здобули для України світові нагороди (відео)

0

Севастопольські пауерліфтери Євген Васильєв та Тетяна Білоусова, які, представляючи Буковину і Україну, піднялися на світовий п’єдестал, привезли здобуті нагороди до Чернівців, де тепер живуть їх наставники Сергій та Ірина Ізосімови.

160708-pauerliftyng-fotograf.org.ua (37)-Bilousova-Vasyljev-Kachmarsjkiy-c

На чемпіонаті світу 2016 з жиму лежачи в екіпіруванні у м. Родбі (Данія) Євген Васильєв (1993 р.н.) показав третій результат (280 кг) серед 6-ти учасників у ваговій категорії до 120 кг, а Тетяна Білоусова (1975 р.н.) з результатом 157,5 кг посіла 4 місце серед 6-ти учасниць у категорії +84 кг. А на чемпіонаті світу 2016 з жиму лежачи без екіпірування у м. Потчефструм (ПАР) вони обидва піднялися на п’єдестал пошани. Євген Васильєв з результатом 210 кг став срібним призером (у цій категорії виступали двоє спортсменів, на першому місці інший представник України Дмитро Вовк – 222,5 кг), а Тетяна Білоусова виборола друге місце серед 5-ти учасниць – 115 кг.

У Чернівцях герої чемпіонату світу розповіли про свої останні успіхи, про зв’язок зі столицею Буковини, про «нюанси», пов’язані з проживанням у Севастополі та виступами у складі збірної України, а також подякували керівнику буковинської федерації паруерліфтингу Сергію Качмарському за підтримку.

З пресою спілкувались Євген Васильєв, Тетяна Білоусова та Ірина Ізосімова.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Кримські чернівчани “звітують” про успіхи у складі збірної України

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.