Вільна боротьба: Близнючки Винник виграли міжнародний турнір 2016

0

Призерки кадетського чемпіонату України 2016 з вільної боротьби Марія та Соломія Винник тріумфували на міжнародному турнірі, здолавши у фіналі суперниць з Польщі.

 

Відзначились сестрички-близнючки на міжнародному турнірі-меморіалі з вільної боротьби160619-Odynak-Vynnyk-sportbuk.com-copy пам’яті заслуженого тренера України Сазонова Олега Павловича серед юнаків та дівчат 1999-2001р.н., який відбувся 16-17 червня 2016 року в Львові. У звітних змаганнях, як повідомляє тренер обласної ДЮСШ Сергій Одинак-старший, взяли участь кращі спортсмени України, а також Польщі, Словаччини, Молдови, Латвії та Грузії.

Два дні на трьох килимах точилась напружена безкомпромісна боротьба. Переможцями цих престижних змагань стали  вихованки Чернівецької обласної ДЮСШ,  призерки чемпіонату України серед кадеток 2016 року,  кандидати в майстри спорту України Марія та Соломія Винник.

У ваговій категорії до 46 кг. Марія в першій сутичці здолала опір представниці Одеси, а в другій отримала перемогу над чемпіонкою України 2016 року, представницею м.Запоріжжя. У фінальному поєдинку отримала чисту перемогу над польською спортсменкою  та в підсумку посіла І місце.

Її сестра-близнючка Соломія виступала у ваговій категорії до 49 кг. На шляху до фіналу Соломія виграла у срібної призерки чемпіонату України, спортсменки з Харкова. У півфінальній сутичці отримала впевнену перемогу над чемпіонкою України 2015 року, представницею м.Тернополя. У фінальному поєдинку у напруженій боротьбі перемогла представницю Польщі та здобула звання чемпіонки турніру.

Дівчата були нагороджені кубками, медалями, грамотами та грошовими винагородами.

Тренуються юні спортсменки під керівництвом старшого тренера-викладача ЧОДЮСШ Одинака Сергія Теофіловича.

Вітаємо спортсменок та бажаємо подальших перемог на борцівському килимі!

SportBuk.com

***

Вільна боротьба: Чернівчани привезли нагороди від мера Тернополя (фото)

***

Вільна боротьба: Буковинці командою – на призовому п’єдесталі ЧУ-2014!

***

Вільна боротьба: Буковинець – на п’єдесталі чемпіонату України 2016

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.